top of page

UFFES NYE BAND LYDSYN SPILLER NYE NUMRE + SPIDS NØGENHAT OG UFFES EGNE SANGE D. 28/10

Opdateret: 21. mar. 2023

Efter min mening er Uffe Lorenzen en af de største og vigtigste nulevende danske kunstnere. Uffe med sin mageløse musikalitet og tekster og fornemmelser for den fede vibe. Uffe fortolker og leverer den autentiske sjæl af den tid han blev født ind i. Der er den ægte 60'er og 70'er ånd i den musik der kommer ud af den mand. Råt og fint på samme tid.


Uffe er den fandenivoldske poet vi har brug for i en verden der nemt har det med at blive for hurtig, kold og fremmed.

Har du ikke oplevet Uffe Lorenzen før så kommer chancen endnu engang, når han kommer til Hillerød for femte gang - men første gang med sit nye band LydSyn.


LydSyn er ud over Uffe selv - musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer. Trioens debutalbum bliver netop nu finpudset i det berømte Sweet Silence studie med Flemming Rasmussen bag knapperne. LydSyn spiller et energisk, rå-swingende old school rock n’ roll trio-format.


Spids Nøgenhat, som jo er et af Uffes mange hjertensbørn vandt pludselig Guldpriser da Danmark efter 10 år endelig fik øjnene op for dette fænomenale band. Det største telt på Roskilde Festival blev fyldt til randen til en legendarisk koncert der aldrig ville stoppe hvor publikum blev stående og messede videre "Vi er de sidste, her på jorden" i timer efter koncerten var slut.


Da jeg startede med at lave koncerter i Hillerød var et af mine største ønsker at få en koncert med netop Spids Nøgenhat på plakaten. Denne koncert med LydSyn er måske det tætteste vi kommer på netop det. Og så får vi endda så meget mere med LydSyn der iøvrigt også spiller på årets Copenhell.


Billetter er i salg nu.

Gå ikke glip af det når der endelig kommer en koncert der skriver historie i Hillerød.
28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page