top of page

AURA DIONE KOMMER TIL STØBERIHALLEN

Opdateret: 21. mar. 2023

En af Danmarks store internationale stjerner, lægger nu også touren forbi Hillerød til november. Billetter er i salg nu.



Med adskillelige Danish Music Awards, internationale priser og no. 1 hits på verdensplan, er det noget af en lokal sensation, når Aura Dione lægger touren fordi Støberihallen i Hillerød. Hint: Køb billetten i god tid...




AURA DIONE

Med sit fantastiske livehold tager AURA igen på tour. Med alle de store verdenshits som ”Geronimo”, ”Song For Sophie”, ”In Love With The World” og nyklassikeren ”Marry Me”, indtager hun endnu engang rollen som den store hitmager med den magiske stemme.


Med det nye album, LIFE OF A RAINBOW fra efteråret 2022, genfortolker AURA nogle af sine bedste sange sammen med helt nye. På albummet tager AURA også livtag med en mere sofistikeret, underfundig og vedkommende side af sin sangskrivning. Dette tilføjer ikke bare musikalitet, men også en helt anden sårbarhed til materialet.


Der er ingen tvivl om publikum får alle facetter at se, så der er grund til at glæde sig til en masse hits og en masse nuancer…



Praktiske oplysninger

Koncerten starter kl. 20 og dørene åbner kl. 19.


Koncerten er fortrinsvist stående, men der sælges også et mindre antal gode siddepladser.

Gulvet bliver stående.

Balkonen forbeholdes til siddende gæster.


Billetpriser i forsalg:

Ståpladser på gulvet, inkl. gebyr og bemandet garderobe: kr: 295,-

Siddepladser på balkonen, inkl. gebyr og bemandet garderobe: kr: 345,-


Billetpris i døren, såfremt der er flere billetter: Forsalgspris +55,-







32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page