top of page

"MIDT OM NATTEN" - SPILLER KIM LARSEN - 10/9

Midt Om natten – Kim Larsen og Gasolin – Når det er bedst !!!! UDENDØRSKONCERT!


Midt Om Natten - Danmarks bedste Kim Larsen cover band spiller koncert i Hillerød torsdag d. 10. september - udendørs ved Støberihallen. Som bekendt skulle Mezzoforte have spillet koncert denne dag, men måtte aflyse pga Corona situationen på Island.

Da vi stadig gerne vil have gang i kulturen igen hurtigst muligt og savner en rigtig god og festlig musikalsk aften med alle sikkerhedshensyn på plads har vi lykkedes med at få fat i det suveræne KIM LARSEN coverband MIDT OM NATTEN.


Koncerten vil være udendørs i gården mellem Støberihallen og Slotsarkaderne, hvor der er rigeligt plads til at vi kan have siddepladser og overholde alle krav om afstand og antal mv.


Billetter sættes i salg idag onsdag eftermiddag kl. 15.

Unummererede siddepladser til alle med afstand - kr. 195,-

GRATIS ADGANG for børn op til og med 13 år i følgeskab med voksne.


Alle billetkøbere til den udsatte Mezzoforte koncert der beholder billetten - vil modtage et særtilbud på email til denne koncert hvor de jo alligevel skulle have været ude. Det gælder også til dem der stadig måtte købe Mezzoforte billetter.


OBS! Der vil også være billigere billetter til de hurtige!

Spar kr. 50,- De første 100 billetter sælges til kr. 145,- på Black Star Bookings hjemmeside.


Pga. Corona hensyn om begrænset publikum er der begrænsede pladser og da "Midt Om Natten" spiller rigtig mange udsolgte koncerter er det en god ide at være hurtig til at sikre sig billet.


Koncerten er udendørs og vi har mulighed for overdækning i tilfælde af for meget regn.

 
MIDT OM NATTEN har eksisteret siden 1997 og er et orkester, der bare skal opleves. Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen, leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den ”ægte” vare.


Med næsten samme besætning i over 22 år og mere end 900 jobs i kalenderen, er MIDT OM NATTEN kendt i branchen for ægtheden og troværdigheden mod vores ”nationalarv”, uanset om kilden er Kim og Kjukken eller klassikerne fra Gasolin-tiden.


Med et orkester af professionelle musikere og Danmarks bedste Kim Larsen-vokal i front,

leverer Poul Bonde Nielsen med sin guitar alle de skønne hits. Han efterligner ikke, han lyder bare som Kong Larsen.


Spilleglæde, god kontakt til publikum, professionalisme og nogle musikere, der også bogstaveligt talt kommer ud over scenekanten – det vil du opleve HVER gang

Orkesteret tager dig med på en rejse over LANGEBRO, frister dig til at KØBe BANANER,

inviterer dig til at danse med KVINDE MIN, FRU SAUTERNE og MIG OG MOLLY. Ingen sidder og laver PAPIRSKLIP eller kigger på uret, der siger TIK TIK, når musikken spiller, for inden du har set dig OM (LIDT), slutter din festlige aften med et brag MIDT OM NATTEN.

145 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page