top of page

AFLYSNING AF KONCERTER I JANUAR

Som bekendt må vi ikke afholde de planlagte koncerter d. 15. januar. Vi har forsøgt at finde nye datoer.


Nytårskoncerten med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester kan desværre ikke lade sig gøre på en anden dato og denne aflyses derfor helt. Alle får deres billetkøb refunderet minus gebyr på kr. 25,- pr. billet. Pengene refunderes til samme kort der blev anvendt ved køb.


Koncerten med Uffe Lorenzen regner vi stadig med at gennemføre på en ny dato, men det er endnu ikke lykkedes at fastsætte denne. Vi regner dog med afklaring i denne uge, hvorefter der meldes ud på alle kanaler. Alle kan derefter vælge at beholde billetten til den nye dato eller få købet refunderet indenfor en frist på en uge efter det er meldt ud.


Vi håber vi snart kan mødes om musikken igen og at I evt. vil tage et kig på de andre koncerter der er i kalenderen allerede.Der kommer:

* Stand-up med Torben Chris og Thomas Hartmann, torsdag d. 3. februar.

* Amerikansk/dansk Blues rock ved Jes Holtsø og Morten Wittrock, sammen med den øvrige og amerikanske besætning, fredag d. 4. februar.

* Rock brag af en dobbeltkoncert med Bite The Bullet og Blue Van, lørdag d. 12. marts og meget mere... Se det hele på https://www.blackstarmusic.dk/shows

53 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page