top of page

MOTHERS FINEST UDSKYDER EUROPA TOUR TIL BLA. DK TIL EFTERÅRET..

Opdateret: 2. mar. 2023

Som nogen måske ved er Glenn Murdoch 'Doc' fra bandet syg og har været gennem nogle omfangsrige operationer. Til alt held er det gået godt og han er i bedring. Men bandet kan allerede nu sige at de ikke kan forlade ham hjemme i Atlanta på denne side af sommeren. Derfor er koncerterne i DK udskudt. Der er nye datoer på vej, som mangler den endelige bekræftelse - så snart de er på plads bliver de kommunikeret ud.


[redigeret] Nye datoer er nu på plads:

TRAIN i Aarhus: 1. november
DEN GRÅ HAL, København: 2. november

De samme billetter gælder uden ombytning!


Tilbud til alle gæster der har købt billet, er sendt på e-mail d. 2. marts, ca. kl. 18.



Mothers Finest er ellers i topform og leverer stadig sprudlende energiske og flotte live koncerter. Vi venter derfor spændt på at den kommende tour til efteråret og håber alle billetkøbere vil beholde deres billetter. Når den nye dato ligger fast og kommunikeres ud, åbnes et vindue på 14 dage hvor man kan få refunderet sit køb, hvis man ikke kan på den nye dato. Alle der holder ud og venter til de kommer vil få et andet tilbud man kan vælge at benytte sig af.. spændende, man må vente at høre hvad det bliver når datoen ligger fast..


I mellemtiden ønsker vi den bedste recovery for 'Doc' - the man in the band.


[redigeret] refundering af billetter kan ske ved at skrive til info@blackstarmusic.dk fra samme e-mail (eller angiv den e-mail) billetter blev købt på. Anmodning om refundering skal ske senest 14 dage efter den nye dato lå fast og blev kommunikeret ud, dvs. senest d. 10. marts. Billetter refunderes, eksklusiv gebyr kr 25,- pr. billet. Du kan forvente pengene tilbage ca. en uge efter du har skrevet til os.



Følg os for nye opdateringer snart...


PS. vi arbejder også på at finde erstatningskoncerter på de to venues på de to datoer - ved endnu ikke om det kan lykkes, men i så fald også mere om det meget snart...


De bedste hilsner

Peter

136 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page