top of page

ZZ TOP JAM

ZZ TOP JAM fortsætter med sine suveræne, sveddampende, swingende blues, boogie og rock’n’roll fester fremadrettet. Mantraet med forbedret besætning er ”hotter than a Texas Barbecue”

ZZ TOP JAM
ZZ TOP JAM

Time & Location

Endnu ikke afgjort

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Se, der er de coverbands, hvis ambition blot er at spille på den lokale i weekenden, og så er der coverbands som ZZ Top Jam der i år kan fejre 20 års jubilæum. Et band så dedikerede til de hårdtarbejdende og –spillende havenisser fra Houston, at de efterhånden er blevet det tætteste på at spille Texas trioens musik uden decideret at VÆRE dem.

 Og det er vel at mærke på trods af, at ZZ TOP JAM vovemodigt giver ZZ zangskatten et tvist af egen fortolkning, og således ikke blot blindt bombarderer befolkningen med carbonkopier af originaludgaverne. Men det er attitude, det handler om, og ZZ TOP JAM ”kan det hele og meget mere” for nu at parafrasere en gammel sang. The Reverend Billy Gibbons ville nikke tilfreds.

Det burde efterhånden stå klart for enhver, der har oplevet ZZTJ og den autoritet, det engagement, den energi, den hengivenhed og – ikke mindst – spilleglæde, bandet hylder forlægget med.

Flere og flere har taget vejen om ad en koncert med ZZ TOP JAM i årenes løb – ikke mindst efter at gruppen omgrupperede i 2017 og fik forstærkninger via bl.a. den tidligere Baal guitarist David Kampmann. 2019 bød på masser af efterspørgsel og mange udsolgte koncerter, som om noget understregede, at folket altså stadigvæk elsker den rå rock’n’roll, den bourbonbælle-venlige boogie og den blødende blues.

Uanset hvad fanden de selvbestaltede meningsdannere så ellers siger. 

Når d’herrer Søren Madsen (vokal), David Kampmann (guitar), Vit Musil (bas) og Jesper Hyldahl (trommer) – alle fire musikere med mange års erfaring – entrer scenen er det med det erklærede mål at give dig, dig og ikke mindst DIG en uforglemmelig oplevelse. En svedig, sej og swingende fest af format via en lang række klassikere fra forlæggets telefonbogs-tykke bagkatalog.

Spillet af kærlighed, nødvendighed og – nå ja – trangen til at bevise at selv en råkold torsdag i Danmark sagtens kan konverteres til en rockoplevelse ”hotter than a Texas Barbecue.” ”The joint was jumpin’ like a cat on hot tin, Lord, I thought the floor was gonna give in.  . .” Som manden sagde. (ZZ Top, “Beerdrinkers And Hellraisers”)

ZZ Top Jam har turneret massivt i Norden, og er kendt for at levere en gedigen bluesrock fest hvergang. Hvilket derfor også resulterede i, at de i 2009 medvirkede på Danmarks Radio’s portrætprogram om netop ZZ Top – i forbindelse med trioens 40 års jubilæum.

ZZ Top Jam’s ry fik også hurtigt spredt sig ud over landets grænser, faktisk helt til ZZ Top’s eget hjemland USA. Hvor de i 2010 medvirkede på en fan baseret tribute plade, til Texas bandet selv – med deres anmelderroste udgave af “La Grange”.

ZZ Top Jam har indtil nu udgivet 2 EP’er, “Live in Studio” fra 2002 og “Tribute” fra 2005, samt en live DVD fra Skanderborg Festivalen i 2005.

Koncerten starter kl. 20.

Dørene åbner kl. 19

Der sælges kun 150 billetter og alle gældende restriktioner og Corona hensyn bliver overholdt.

Mon ikke der i baren skal være lidt amerikanske Budweiser, Jack Daniels osv..

Praktisk Info og Corona hensyn:

Der er unummererede siddepladser til alle.

Vi kommer til at overholde alle gældende retningslinjer for afholdelse af koncert.

Alle skal sidde med ansigtet i samme retning og holde et sædes afstand til næste personer/selskab.

Bær mundbind når du går rundt men ikke et krav når du sidder ned.

Der er håndsprit standere som vi beder folk anvende.

Dørene åbner kl. 19

Koncert starter kl. 20.

Book

  • Koncertbillet

    Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

    150,00 kr.

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page