top of page

WAFANDE – Sidste SMIL Tour + Support: KAKA

Oplev WAFANDE på hans afskedstour i Hillerød, hvor også KAKA som det eneste sted pt. også kommer med. Efterfølgende er der Meet'n'Greet hvor du kan møde Wafande efter koncerten. Wafande har fans i alle aldre og derfor er selvfølgelig både børn og voksne velkomne.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
WAFANDE – Sidste SMIL Tour + Support: KAKA
WAFANDE – Sidste SMIL Tour + Support: KAKA

Time & Location

14. feb. 2020, 20.00 – 22.30

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

WAFANDE – SIDSTE SMIL TOUR

Wafande er efterhånden blevet et velkendt ansigt i de fleste danske hjem. Hans store gennembrud kom i 2011 med det guldcertificerede debutalbummet ’Du Ved Det’ inkl. hittet ”Gi’ Mig Et Smil”. Sidenhen har flere hits fulgt trop: ”En Anden”, ”Uartig” ”Django” og ”Se Mig I dag”, for at nævne få.

Wafandes ekstraordinære karisma og smittende positivitet skinner tydeligt igennem og han efterlader et kæmpe indtryk på alle han møder. Dette blev især tydeligt i hans rolle som coach i det populære Tv-program Voice Jr. på TV2, hvor han var med i hele 6 sæsoner.

Wafandes varme personlighed og store kærlighed til musikken mærkes tydeligt hver gang han rammer scenen. Igennem årene har han spillet 500+ shows, så han er uden tvivl en yderst erfaren live artist og ikke to shows er ens.

I år kom Wafande dog med en monumental udmelding: han stopper som udøvende artist. Han afslutter sin flotte karriere med et sidste album og en sidste tour i 2020. Dette album markerer enden på en æra og det skal selvfølgelig fejres med en kæmpe fest på de danske musikscener! Forvent et storslået farvel, som starter med en tour på spillesteder hele landet over.

Wafande har desuden annonceret udgivelse af sit sidste album, som udkommer i forbindelse med touren.

KAKA I Støberihallen, Hillerød har vi fået KAKA med som support til WAFANDE - det bliver (så vidt vides pt) den eneste koncert på touren hvor også KAKA kan opleves. KAKA som er fra Hillerød har ved flere lejligheder spillet sammen med WAFANDE og kan som sagt også opleves til denne koncert en fredag aften i Støberihallen.

MEET'n'GREET Efter koncerten vil der være mulighed for at møde WAFANDE, få taget billede og en autograf, samt sige pænt farvel og tak!

Book

  • Koncertbillet

    Wafande afskedstour + Support: Kaka + Meet'n'Greet Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe.

    195,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page