top of page

Venteliste slut - ELVIS IN CONCERT - se andet event

Pga. den hurtigt udsolgte koncert i januar, bliver der en EKSTRA koncert d. 21. april. Du kan købe billletter nu og her: https://www.blackstarmusic.dk/events/elvis-in-concert-mike-colin-andersen-king-creole-orchestra-ekstra-show

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Venteliste slut - ELVIS IN CONCERT - se andet event
Venteliste slut - ELVIS IN CONCERT - se andet event

Time & Location

21. apr. 2023, 20.00

Hillerød, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

Vi præsenterer "Elvis In Concert" med Europas bedste ETA "Elvis Tribute Artists” Mike Colin Andersen. Mike synger live alle de største hits og bliver bakket op af det topprofessionelle 10 mands band ”King Creole Orchestra”.

Elvis Presley topper nu igen hitlisterne, efter den nye Elvis film har været i biograferne med Tom Hanks & Austin Butler som nok skal hive nogle priser hjem til ”The Oscars”.

Mike Colin Andersen  var den første Elvis imitator på dansk tv sammen med dengang radio og tv-stjerne, Kim Schumacher i programmet ”Kims Corner” på DR. Der fik danskerne øjnene op for hvor utrolig dygtig Mike er som entertainer han synger giver et overflødighedshorn af de største Elvis hits til de mest fantastiske musikarrangementer.

Mikes stærke stemme bærer de helt store Elvis- ballader med stor intensitet og indlevelse.

"Nu får du muligheden for at opleve en stykke musikhistorie live!"

Med Mike i front får du et musikalsk og dynamisk og fantastisk show med masser af Elvis humor og de eksplosive rocknumre som gjorde Elvis Presley til den største verdensstjerne som han stadig er i dag.

Mike Colin Andersen er 5 gange prisvinder og er kendt fra TV, ugeblade og aviser.

Hits som, Return To Sender, Blue Hawaii, Jailhouse Rock, Burning Love, Love Me Tender, De største hits fra den nye biograffilm ”ELVIS” Suspisious Minds, If I Can Dream, Cant Help Falling In Love for bare at nævne nogle få af de mange hits som vil blive sunget live.

Mike har været på Europa tourné med Elvis Presleys private ven og korsanger Mr. Sherrill Nielsen. Han var sammen med Elvis Presley indtil Elvis død i 1977. Sherrill har offentligt udtalt at Mikes stemme er utrolig tæt på “The King”. Mike har også sunget sammen med Elvis faste gospelkor "The Stamps”.

"Mine damer og herrer - gør klar til årets oplevelse!

Vi ses."

Praktisk info

Det bliver en fredag eller lørdag.

Dørene åbner kl. 19.

Koncert/show starter kl. 20.

Der er unummererede siddepladser til alle og mulighed for stå eller danseplads.

Almindelige billetter: kr. 350,-

(valgfri siddeplads eller ståplads hvis ønsket)

VIP billetter: kr. 500,-

(reserverede og gode siddepladser i forreste område, samt Honolulu-velkomst-drink eller andet hvis ønsket)

Et begrænset antal sæder midtfor på de forreste rækker er reserveret til dem der valgt at købe det meget begrænsede antal VIP billetter incl. velkomstdrik og reserveret sæde - F.eks. til dem der ikke kan eller vil - være en af de forreste i køen.

Der er stadig både de bedste og gode pladser til alle andre billetter.

Fri garderobe er obligatorisk og inklusiv i prisen på alle billetter.

Kørestolsbrugere, handicappede o. lign. med behov for ledsager, kan købe alm. billet til sig selv og frit medbringe en ledsager der kan fremvise ledsagerkort ved indgangen. Skriv mail til admin@blackstarmusic.dk, så vi er adviseret om den ekstra plads/ledsager.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page