top of page

UFFE LORENZEN - MERE NEGATIV END NOGENSINDE FØR + Special Guest: Trine Trash

En aften med Uffe er aldrig kedelig, særlig ikke når han er Mere Negativ End Nogensinde Før. Special Guest: Trine Trash er et scoop for denne aften. Se frem til en uimodståelig aften med Uffe for fjerde gang i Hillerød. Koncerten starter kl. 20. Døre åbner en time før, kl. 19.00.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
UFFE LORENZEN - MERE NEGATIV END NOGENSINDE FØR + Special Guest: Trine Trash
UFFE LORENZEN - MERE NEGATIV END NOGENSINDE FØR + Special Guest: Trine Trash

Time & Location

19. mar. 2022, 20.00

Hillerød, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

UFFE LORENZEN. Efter corona nedlukning af kulturlivet og PCR-tests i massevis, er Uffe Lorenzen mere negativ end nogensinde før. Til foråret kan han heldigvis igen tage guitaren på ryggen og drage på tour rundt i landet, hvor du kan fange ham på hans ’Mere negativ end nogensinde før’-tour. 

Denne gang i Hillerød medbringer han selveste TRINE TRASH som akkompagnerer på bas, harmonium og fløjte.

 Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3-Prisen og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.  

 I 2017 udgav Uffe Lorenzen sit første soloalbum ‘Galmandsværk’ under eget navn, og i maj 2019 udsendte han så opfølgeren ‘Triprapport’, der blev vel modtaget blandt presse og publikum. Sidste år kom tredje soloalbum fra Uffe Lorenzens hånd ’Magisk Realisme’, der ligesom forgængerne fik en flot modtagelse af både publikum og pressen. Politiken skrev bl.a. ”Med en syrepoetisk finger i himlen, stærke melodier og et melankolsk jordspyd i sit verdenssyn har Uffe Lorenzen skabt det bedste album i eget navn.” og kvitterede med fem hjerter.

 I 2021 var Uffe Lorenzen endnu en gang aktuel i en bandkonstellation, da han turnerede landet rundt med bandet Lydsyn. På ’Mere negativ end nogensinde før’-touren er han tilbage i soloformatet, hvor han lader publikum komme helt tæt på.

Dørene åbner kl. 19

Koncerten starter kl. 20

Tilbud på medlemskab
Køb et medlemskab og få 20% rabat på dette event ved kassen

Book

  • Koncertbillet, unum. siddepl.

    Der er unummererede siddepladser til denne koncert. Kom i god tid inden og få en god plads ved de runde cafeborde eller på balkonen. Dørene åbner kl. 20.30

    250,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page