top of page

SUBTERRANEAN STREET SOCIETY i dobbeltkoncert - STØTTEFEST

Ikonisk dobbeltkoncert med de største originaler og musikere. Klaus Handsome, en legende - er gået sammen med orkesteret fra SAYBIA. En aften med to koncerter. Louis Puggard-Müller med sit hollandske undergrundsband Subterranean Street Society spiller her sin 4. koncert i Hillerød.

Registration is Closed
See other events
SUBTERRANEAN STREET SOCIETY i dobbeltkoncert - STØTTEFEST
SUBTERRANEAN STREET SOCIETY i dobbeltkoncert - STØTTEFEST

Time & Location

04. okt. 2019, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Dobbetlkoncert hvor dansk/hollandske Subterranean Street Society starter kl. 20 og Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle starter ca. kl. 22.

I forbindelse med vi har rundet det første år med Black Star Booking's koncerter i Støberihallen dedikeres den næste koncert nu som en 1 årig jubilæums fest der samtidig skal være STØTTEFEST med det formål at donere hele overskuddet fra billetsalget til et godt formål. 

Læs mere om dette på begivenheden JUBILÆUMS OG STØTTEFEST hvor du også køber billet til begge koncerter samlet.

Klaus Handsome er manden der gav mig lysten og modet til at bestige en scene, skrive mit eget, kort sagt at udtrykke sig, bevæge sig, forsøge at bevæge andre. Det er det Klaus insistere på; at verden og fælleskabet griber en når man lader sig falde bagover. Man skal tude – og det tør Klaus” - Peter Sommer

"Gadens Løse Fugle" er SAYBIA bandet uden Søren. - Og man kan høre og tydeligt genkende det eminente orkester! /Peter

Legenden og troubadouren Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge og i fællesskab har de skabt en række fantastiske sange med masser af nærvær, historie fortællinger, fængende omkvæd og lyrik på topniveau under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

Klaus Handsome mødte for første gang orkesteret Saybia på ’Gæstgiveren’ i Allinge hvor Handsome hvert år siden 2013 har lavet ’warm-up’ optrædener for vennerne Peter Sommer og Simon Kvamm. Det var i Juli 2016 og Saybia var ligeledes på ’Gæstgiveren ́ og skulle spille to aftener i træk, og Handsome tilbød sin assistance om at varme op omkring publikum til Saybias bassist Jeppe Knudsen der hurtigt meldte tilbage, at der var ’thumps up’ fra resten af orkesteret på den idé.

Handsome havde ved aftenens koncert stor succes med sin guitar og hans hjemmebryggede danske feel-good-syng-med- sange, og det fik bandet til at foreslå, at de ved næste aftens optræden ville lave en happening, og entrere scenen under Handsome’s sidste nummer, som efter ’gæstgiver tradition’ var ’Joanna , og spille sangen til ende med ham. Dette blev på sin vis, skulle det vise sig, starten på et mere omfangsrigt samarbejde, end parterne på det tidspunkt havde forestillet sig.

Efterfølgende blev Handsome inviteret til, at komme til Nyborg og bandets øvelokale/studie med tilbuddet om, at indspille en enkelt af hans nye sange med dem som backingband. Forsanger og medstifter af Saybia, Søren Huss var i gang med sit 2.danske album, og orkesteret var dermed sat på standby for en tid, og et sådan lidt sjovt og skævt projekt havde de andre ”Saybians” både tid og lyst til.

’Det blev til virkelighed i foråret 2017 hvor Handsome mødte op til en session i øvelokat i Nyborg – en session der fra første fløjt var let, sjov og skabende – kort sagt – der var energi, og idéen om at indspille en enkelt sang blev snart til flere øvere og ønsket om, at indspille ét helt album, og lave et nyt orkester med udgangspunkt i Klaus’ danske sange.

Idéen til bandnavnet ’Gadens Løse Fugle’ opstod efter at Klaus i anden sammenhæng – i en fototekst på et Facebookopslag - havde brugt udtrykket ’gadens løse fugle’..”Det er et fedt udtryk” mente bassist Jeppe Knudsen – ”Det bruger vi sgu som orkesterets bandnavn!”, og efter lidt snak frem og tilbage blev det så besluttet. Nogen vil sikkert også huske udtrykket fra Gasolin’ sangen ’Hva’ gør vi nu lille du’, hvilket alle er enige i ’ absolut ikke gør noget’ .

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle var blevet ’født’ og allerede i september måned fik bandet sin ilddåb, og var både på plakaten og scenen med debutsucces, ved et lokalt musikarrangement på Bastionen i Nyborg .

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle tager udgangspunkt i Handsomes melodier og dansksprogede tekster, musikstilen kan karakteriseres som værende i området af rock/folk/pop.

Første singlen ’Jeg Vil’ udkom den 22.februar og fik rosende ord fra Gaffa, Fyens Stiftstidende, Calles Rock Corner, GF rock, samt radio plays på P4, P5, P6, Radio Vesterbro, VibeFM og Midtfjord Radio. Alt sammen vidner om hvor mangfoldigt og bredt bandet rammer.

Den 26. april udkom bandets selvbetitlet debut EP ’Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle’ og efter udvalgte festivals koncerter henover sommeren er de klar til at ramme landevejen og dit spillested i efteråret. Herunder Støberihallen d. 4/10-19.

Albummet i sin helhed forventes udkommet kort før koncerten.

KLAUS HANDSOME & GADENS LØSE FUGLE :

Klaus Handsome: Sang og guitar

Jess Jensen: Keys og kor

Jeppe Knudsen: Bas

Palle Nielsen: Trommer

Kasper Rasmussen : Guitar og kor

SUBTERRANEAN STREET SOCIETY

Endnu engang får vi besøg af de hollandske undergrunds-kometer med danske Louis Puggard Müller i spidsen. Hele orkesteret udstråler en karisma, nerve, spilleglæde og talent hører hjemme på landets største scener - men det skal jo starte et sted og her er Støberihallen et vigtigt stop på rejsen.

"Efter et succesfuld år på de Hollandske landeveje hvor vi turnerede fra September til November med landets største undergrundsfestival Poponde og derefter spillede 2 jobs under Eurosonic Noorderslag, er vi nu er i fuld gang med et nyt år fyldt med nye udgivelser fra vores side. I September 2019 har vi release på vores album "Twelve Steps" og 28th Marts 2019 udgav vi vores nye EP "Leftover Wine".

www.subterraneanstreetsociety.com

www.youtube.com/subterraneanstreetsociety

www.facebook.com/subterraneanstreetsociety

www.instagram.com/subterraneanstreetsociety

Subterranean Street Society takes the raw & unexpected

energy from the streets and brings it onto the stages all around the world. With steel resonator guitars, hollow body basses and rumbling Rock n' Roll drums they attack the audience with an uncompromising sound. On top of cassette tape drones, melodic feedback and thunder like basslines, you hear a raspy voice that has been described as sounding like "mahogany and leather", a voice telling stories of romantic remedies, lazy lovers and drifting characters struggling to choose the right direction. The songs move beyond the grey zone of genres and even though comparisons are made to bands like Black Rebel Motorcycle Club, Radiohead and Paolo Nutini there is really only one label that you can always put

on Subterranean Street Society and that is: “Heartfelt".

Praktisk:

Døre: kl. 19.00

Koncert kl. 20.00 (Subterranean Street Society)

Pause kl. 21.30

Koncert kl. 22.00 (Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle)

Forventet afslutning, kl. 23.30

Koncerten er stående med mulighed for få siddepladser.

Overtøj må ikke medtages i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20,- eller gratis ubemandet garderobe.

KONCERTMENU PÅ B-HAGERIET kl. 17.45 - 19.30

Der udbydes også til denne koncert, i samarbejde med nærliggende B-hageriet, en koncertmenu før koncerten.

Menuen der byder på Starters der står klar på bordene, herefter en hovedret og en dessert af gode kvalitets råvarer koster kr. 225,- og kan bookes sammen med billetten eller tilkøbes senere + gebyr, så længe der er plads (der sælges max omkring 50 menuer). Menuen beskrives først mere præcist i ugerne inden koncerten, men B-hageriet er flexible ift. et alternativ hvis der er noget man ikke spiser. Menuen serveres i tidsrummet kl. 18.00 - 19.30.

B-hageriet ligger 100 m fra spillestedet på Slotsgade 15, baghuset eller med indgang fra gården tættere på Støberihallen.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page