top of page

SKULLCLUB + support RAMONES TRIBUTE

SKULLCLUB leverer søens bedste mix af folk, sing-along rock ’n’ roll, søsyg punkrock og hardcore, som altid med et glimt i øjet og nu tilsat et ordentligt skvæt af metal, der kan få selv det stiveste træben til at stampe i takt.

SKULLCLUB + support RAMONES TRIBUTE
SKULLCLUB + support RAMONES TRIBUTE

Time & Location

20. sep. 2024, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

SKULLCLUB I STØBERIHALLEN

Ud af Koldinghus’ lange skygger springer SKULLCLUB op og nikker endnu en anseelig skalle til alle rock-glade landkrabber fra nær og fjern!

SKULLCLUB leverer søens bedste mix af folk, sing-along rock ’n’ roll, søsyg punkrock og hardcore, som altid med et glimt i øjet og nu tilsat et ordentligt skvæt af metal, der kan få selv det stiveste træben til at stampe i takt.

Der garanteres en generøs overhaling når bandet skruer op og giver los. Festen er sikret og underholdningen hjemme - for der er masser af vederstyggeligheder at besynge og øresønderrivende omkvæd at skråle med på, når SKULLCLUB river den ene sømands-hymne ud af de forrevne skjorteærmer efter den anden.

Med deres nye album 'Kaptajn Overdrive’ og deres stærke bagkatalog sætter SKULLCLUB alle sejl og leverer en maritim rock n’ roll fest af de helt vilde med både banjo, rock n’ roll spade, en heftig gyngende rytmegruppe og ikke mindst den karismatiske forsanger Troels Bjorholm, der spyer sin lyriske eder og forbandelser ud til højre og venstre på særdeles arrig og engageret facon.

I anledning af udgivelsen af ‘Kaptajn Overdrive’ tager SKULLCLUB albummet på sin jomfrurejse rundt på de danske øer, hvor SKULLCLUB deler gerne både ørefigner og kølhalinger ud i overflod.

Praktisk:

 • Forsalg: Kr. 300,- ståpladser, 350,- siddepladser
 • Entrésalg i døren på dagen, såfremt der endnu er ledige ståpladser: Kr. 350,-
 • Koncerten starter kl, 20
 • Dørene åbner kl. 19

Prisen er inkl. gebyr, moms og bemandet garderobe.

Tilbud på medlemskab
Køb et medlemskab og få 20 % rabat på dette event ved kassen

Book

 • Koncert, ståplads

  Koncerten er fortrinsvist stående. Siddepladser kan tilkøbes for dem der har behov.

  300,00 kr.
 • Koncertbillet, siddeplads

  Koncerten er fortrinsvist stående, men unummererede siddepladser (begrænset antal) kan tilkøbes i siden af salen, bagerst eller på balkonen. Såfremt der bliver plads til det vil der også være borde ved siddepladserne. Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er inklusiv garderobe, gebyr og moms.

  350,00 kr.
 • Doors + Skullclub

  To dage med to fantastiske koncerter til kr. 500,- Torsdag: DOORS LEGACY (285,-) Fredag: SKULLCLUB (300,-) Du sparer kr. 85,- og får to dage med fuld knald på. Torsdag kan spare kræfterne og læne dig tilbage og nyde The Doors musik ved en siddende koncert med caféborde og en udvidet bar. Fredag er der fuld skrald med Skullclub der sønderriver stedet og en bar der er en sørøver værdig.

  500,00 kr.

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page