top of page

SHOTGUN REVOLUTION

10 år på landevejen og mere hårdtslående end nogensinde Med seneste album og singlen “ CITY OF FIRE ” i ryggen, som indkasserede “Årets Radio Rock Track” award foran bla Volbeat “For Evigt" og har over 1 million Spotify afspilninger - kommer turen nu til Støberihallen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SHOTGUN REVOLUTION
SHOTGUN REVOLUTION

Time & Location

02. okt. 2021, 20.00

Helsingør, Murergade 8, 3000 Helsingør, Danmark

About The Event

Københavnske SHOTGUN REVOLUTION er en af Danmarks bedste og mest solide leverandører af den hårde rock, og har været det igennem de sidste +10 år.

Bandet står nu klar med deres fjerde fuldlængde album ‘IV’ – der er et svendestykke i hard rock med store omkvæd, effektive riffs, og international sangskrivning.

Bandet har siden dannelsen i 2009 udgivet tre fuldlængde albums; ‘Join The Revolution’ (2010), ‘The Legacy of Childhood Dreams’ (2012) og albummet ‘All This Could Be Yours’ i 2016. Gennem årene har SHOTGUN REVOLUTION akkumuleret en imponerende tour historik der tæller shows i Kina, USA, Europa, Afghanistan og de største danske festivaler, samt support jobs for internationale mastodonter som SLASH og BLACKSTONE CHERRY.

Det nye album er indspillet i det internationalt anerkendte studie NRG Recording Studios i Los Angeles. Jacob Hansen har mixet og mastereret, mens indspilningerne er varetaget af den levende danske legende Flemming Rasmussen.

“IV” er udkommet og følges op af danske og internationale koncerter.

https://www.facebook.com/shotgunrevolution

Hollow Point er support og spiller et kortere sæt kl. 20.

Book

 • Koncertbillet

  Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  225,00 kr.
  Salg slut
 • Menu, social dining hos Teddy

  Hos Restaurant TEDDY BY BJØRN, kl. 17.30 - 19.15: To-retters menu med forret og hovedret Stempelkaffe og sødt

  325,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page