top of page

RAMMSTEIN JAM

Tysk triumftog brager gennem Støberihallen, med massive Rammstein Jam om bord. Den aflyste koncert 5/11 bliver nu afholdt 17/12 istedet. - så er der dømt utraditionelt jule-party. Alle beholdte billetter fra Chili koncerten 5/11 ombyttes automatisk til den ny dato - nye billetter fremsendes i nov.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
RAMMSTEIN JAM
RAMMSTEIN JAM

Time & Location

17. dec. 2022, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Massive og dominerende RAMMSTEIN JAM indtager Hillerød.

Rammstein Jam er efterhånden et etableret - og eftertragtet - navn på jam-scenen i Danmark, hvor de har skabt deres helt egen niche. De har ild, power og attitude til deres mange koncerter rundt i Danmark.  Smukfest, Kløften, Varde Open Air, Ringsted Festival, Pumpehuset (KBH), Posten (Odense), Tobakken (Esbjerg) og Train (Aarhus) er blot nogle af de steder, de har optrådt.

I 2010 var bandet i Afghanistan for at underholde de danske styrker.  Anmelderne er begejstrede for det stærke sceneshow, hvor bandet lægger sig tæt op ad originalerne, med et innovativt pyro- og sceneshow, suppleret af laser og super professionel lyssætning.  Det kølige overblik, de hårdtpumpede musikere og det imponerende show er hovedgrunden til, bandet bliver betragtet som et af de bedste jam-bands i Danmark. 

"Det er virkelig ikke for sjov, at flere udtaler at dette er danmarks allerbedste og mest hårdtslående kopi-band!!!

Hurra for Rammstein Jam, så føler man, at man lever!!!" – Danish Road Crew  Rammstein Jam i Amager Bio 19 april 2013: http://www.youtube.com/watch?v=qTHJVkXj_bo

Praktisk

 • Portene åbner kl. 19
 • Koncerten starter kl. 20

Billetter

 • Billetter i forsalg: Kr. 250,- 
 • Entré på dagen: 275,-
 • Alle der beholdt deres billet fra d. 5/11 vil få fremsendt nye billetter i løbet af november måned.

Book

 • Koncertbillet

  Dørene åbner kl. 19 Koncerterne starter kl. 20 Garderobe er obligatorisk, valgfri gratis ubemandet eller bemandet garderobe for kr. 20,-

  250,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page