top of page

NAJA ROSA og band - en magisk rejse

Naja Rosa med hendes stjernespækkede og eminente band bliver en af de største kunstneriske oplevelser i år. Hun har stået på de største scener og har høstet de bedste anmeldelser fra kritikere og publikum.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
NAJA ROSA og band - en magisk rejse
NAJA ROSA og band - en magisk rejse

Time & Location

28. apr. 2023, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Naja Rosa debuterede på SPOT Festival i 2010 på Store Scene med 6 stjerner til følge i GAFFA. Hendes debut solo album indtog 1 pladserne på hitlisterne, høstede nomineringer og priser, og anmeldernes samt publikums hjerter.

Hun har nu udgivet 4 kritikerroste og prisvindende albums, det seneste "Closer To The Sun" i 2022 som strøg direkte ind som nummer 6 på den officielle vinyl album hitliste, og med heavy A rotation på P6Beat - i en periode den mest spillede kunstner på DR P6Beat. Samt med placeringer på New Music Friday, New Music Daily, Tidals "Ugens Bryg" med mere. Pladen er lavet i samarbejde med produceren Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster mm) og trommeslager/komponist Anders Holm

Naja Rosa blev på hendes 2014 album "These Are The Times" (Universal Music) samplet af den Amerikanske rapper A$AP Rocky, et album der opnåede dobbeltplatin i USA. Derudover turnerer hun intensivt i dk og udland med sit andet band The Savage Rose, på scener som Roskilde Festival's Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl Teater og Operaen. Hun har komponeret, indspillet og produceret, og modtog sammen med bandet i 2020 DMA's ærespris.

Naja Rosa er nu klar med en ny musik på familiens nye pladeselskab, South Harbour Records (Naja Rosa, Annisette, Billie & The Bell).

Naja Rosas sjælefulde stemme tager lytteren med på en hypnotiserende rejse igennem dragende tusmørkepop, med et tvist af 60'ernes west coast lyd og filmiske landskaber. Live har hun et stjernespækket og eminent line-up som inkluderer: Naja Rosa Koppel: Vokal, Una Skott: Guitar/Kor, Sofia Hedia: Synthbas/keys/kor, Frank Hasselstrøm: keys/Horn, Anders Holm: Trommer.

Praktisk

 • Dørene åbner kl. 19
 • Koncerten starter kl. 20

Billetter

 • Billetter i forsalg: Kr. 250,- 
 • Entré på dagen: 275,-

Priser er inkl. moms, gebyr og bemandet garderobe.

Book

 • Bestem selv prisen (min. 75,-)

  Vi har en eminent koncert med nogle af landets bedste stjernemusikere og vil gerne have salen godt fyldt op. Betal hvad du syntes. Normalprisen er 250,- Du kan betale helt ned til kr. 75,- eller mere hvis du gerne vil støtte arrangementet og hjælpe Black Star Music med at byde forårsvelkommen til hele Hillerød.

  Betal, hvad du vil
  Salg slut
 • Koncertbillet: Normalpris

  Dørene åbner kl. 19 Koncerterne starter kl. 20 Garderobe er obligatorisk og gratis på dagen.

  250,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page