top of page

MEZZOFORTE

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og var det første band fra Island der turnerede internationalt med stor succes! Mezzoforte viste verden hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skal lyde! Koncerten er flyttet til indendørs i Støberihallen. 21/5-22.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
MEZZOFORTE
MEZZOFORTE

Time & Location

21. maj 2022, 20.00

Hillerød, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og var det første band fra Island der turnerede internationalt med stor succes! Mezzoforte viste verden hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skal lyde, og det har de gjort lige siden! Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer! 

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017. Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med ’Garden Party’ der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron. 

Mezzoforte nåede en 17. plads på pop-hitlisten, hvilket er enestående for et instrumentalnummer! 

Nu planlagde bandet en international strategi i samarbejde med pladeselskabet, som bl.a. resulterede i heftig turnevirksomhed, der indeholdt alt fra skrigende fans i Japan til et hav af festivaljobs med så prominente navne som Spyro Gyra, Steps Ahead og Passport som support. 

Sidenhen har Mezzoforte samarbejdet med en imponerende liste af musikere. 

Og det giver ikke mening at tale om reunion, for Mezzoforte blev bygget til at holde fra starten af! 

Drengene fra Island leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer, og Mezzoforte er således den lækre lyd af sportslørdag bare live, tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde! 

Funk / jazz festen er tilbage! 

Koncerten bliver med ståpladser på gulvet og siddepladser på balkonen. Vælg mellem stå eller siddepladser ved billetkøb. Alle siddepladser er unummererede.

OBS! Dette er den ny dato for de aflyste koncerter i 2021. Alle tidligere købte billetter til Hillerød i 2021 gælder uden ombytning til denne koncert 21. maj 2022.

Lyt til Mezzoforte på din foretrukne streamingplatform

MIDDAG INDEN KONCERTEN

Prøv vores nye trekløver samarbejde af. Tre lokale aktører er gået sammen for at skabe den bedst mulige aften for vpore gæster. Når Black Star Music holder koncert i Støberihallen vil Restaurant Teddy by Bjørn og Rømers Kaffebar forkæle dig inden koncerten.

Teddy by Bjørn laver en lækker forret og hovedret, som husmandskost der serveres på Rømers Kaffebar.

Det er er altså Teddy der laver og leverer maden, på Kaffebaren, hvor Rømers Kaffebar sørger for at kredse om gæsterne og servere sødt og filterkaffe for gæsterne efter hovedretten.

Forudbestilling og betaling foregår hos Black Star Music og købes sammen med koncertbilletten, til kr. 335,-:

 • Menuen inkluderer husmandskost by Teddy, forret og hovedret på Rømers Kaffebar.
 • Kaffe og sødt.
 • Værtskab og hygge by Rømers Kaffebar.
 • Reserverede gode siddepladser i Støberihallen til koncerten (ved siddende arrangementer).

- Prisen er inklusiv moms og gebyrer.

- Drikkevarer købes og betales på dagen hos Kaffebar.

Det er vigtigt at alle gæster ankommer på Rømers Kaffebar kl. 17.45.

Man placeres i de selskaber man er sammen med.

Maden serveres senest kl. 18

Afgang mod Støberihallen, kl. 19.15, senest 19.30.

Koncerten starter kl. 20

Der er reserverede siddepladser i Støberihallen, til alle der har købt menuer.

Book

 • Koncertbillet ståplads

  Støberihallen åbner portene kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Koncerten foregår indendørs i Støberihallen. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  425,00 kr.
  Salg slut
 • Koncertbillet siddeplads

  Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Unummererede siddepladser. Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  495,00 kr.
  Udsolgt
 • Teddy Husmandskost på Kaffebar

  Restaurant Teddy by Bjørn disker endnu engang op med en kvalitetsmad, som husmandskost, der serveres hos Rømers Kaffebar i gågaden, Slotsgade 10. Prisen er 335,- for forret, hovedret, samt kaffe og sødt. Menuen serveres kl. 18-19.15. Alle bedes ankomme kl. 17.45, da maden serveres til alle på samme tid.

  335,00 kr.
  Udsolgt

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page