top of page

LED ZEPPELIN JAM

Led Zeppelin - et af rock historiens allerstørste bands - kan i den grad opleves gennem hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM. For længst blåstemplet af både folket, de royale og anmelderne.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
LED ZEPPELIN JAM
LED ZEPPELIN JAM

Time & Location

28. nov. 2020, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

  

Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage!

Helt tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Og blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte.

10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, indtil en hvis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock’n’Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson. Og i 2007 i Pumpehuset overraskede Kronprinsen igen ved at springe op på scenen medvirke i et af numrene! En episode der gik viralt.

I 2020 har bandet så 30 års jubilæum! Og det er samtidig 50 år siden Led Zeppelin udsendte deres debut-album. Det skal ikke gå ubemærket hen og hvorfor stoppe mens legen er god?

Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen valgte i 2018 at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder besluttede bandet at fortsætte med ny forsanger.

Denne nye sanger er ingen ringere end Thomas Carlsen. Thomas er den arketypiske frontfigur og en fremragende rock-sanger med masser af energi, som i forvejen kender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livsstykke på en scene og kommer helt ud over kanten!

Sjællandske Medier skrev:

“Allerede efter de første par numre stod det klart, at Thomas Carlsen er en værdig afløser til bandets tidligere frontmand og sanger. Thomas Carlsen klarede selv de højeste toner i fin stil, og han er en karismatisk frontmand, der med sin energi og drive sparker nyt liv i bandet og de gamle klassiske rocksange. Led Zeppelin Jam har med den nye sanger fået en saltvandsindsprøjtning, og bandet osede da også langt væk af spilleglæde og entusiasme. Det blev en mindeværdig koncert, der svingede vildt og voldsomt, og publikum tog rigtig godt imod bandet og den nye sanger. “

De sociale medier har da også taget godt i mod nyheden om Thomas og bandets beslutning om at fortsætte.

“Fantastisk Thomas Carlsen! Den helt rigtige mand... Love it!”

“Fedt! Velkommen Thomas. Vel en af landets bedste rock'n roll vokaler - Det er godt hentet :-)”

“Velkommen til Thomas Carlsen, og hvor er det en god nyhed, at det fantastiske band fortsætter.”

“Så varer julen altså lige til påske. En glædelig nyhed”

Ellers er resten af bandet er det samme solide hold:

Henrik Tvede - guitar

Martin Schwerin - guitar

Carsten Neumann – bas

Benjamin Fischermann – trommer 

Lars Mitch Fischermann – trommer 

Thomas Carlsen - vokal

Nærliggende B-hageriet er endnu engang med og tilbyder 3-retters koncertmenu inden koncerten til kr. 245 /kuverten.

Menuen annonceres senere.

Kokkene står for yderst veltillavede retter i meget høj kvalitet.

Der tilllægges gebyr på kr. 20,- der samtidig giver dig en reserveret god siddeplads ved bord i Støberihallen, så menuen kan afsluttes i ro og mag.

Menuen serveres i tidsrummet 18-19.30 og du kan ankomme fra kl. 17.45.

Menuen kan købes sammen med billetten her.

Hvis du allerede har købt billet og gerne vil tilkøbe menuen kan det gøres her https://www.blackstarbooking.dk/events/b-hageriets-koncertmenuer.

Book

 • Koncertbillet

  Dørene åbner kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  250,00 kr.
  Salg slut
 • Koncertbillet + Menu

  Menu er på B-hageriet kl. 17.45 - 19.30 Støberihallen åbner dørene kl. 19.00 Koncerten starter kl. 20.00 Overtøj er ikke tilladt i salen. Der er bemandet garderobe til kr. 20 eller gratis ubemandet garderobe. Billetprisen er incl. moms og gebyr.

  515,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page