top of page

HVIDE LØGNE live + DJ BOOTY BEATS party

Årets bedste dansefest skydes igang med en live koncert af landets bedste konceptband (kåret af DR) der spiller alle de største danske hits fra 80'er og 90'erne. Efter koncerten spiller de kendte DJ's Booty Beats festen videre op til dans.

Registration is Closed
See other events
HVIDE LØGNE live + DJ BOOTY BEATS party
HVIDE LØGNE live + DJ BOOTY BEATS party

Time & Location

14. sep. 2019, 20.00 – 15. sep. 2019, 00.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Der er lagt op til en kæmpe (danse) fest når live bandet HVIDE LØGNE - der er kåret af DR til bedste koncept band for andet år i træk - spiller alle de kendte klassikere fra dengang og når de kendte DJ's Booty Beast efter koncerten spiller festen videre op til dans.

HVIDE LØGNE

Har spillet udsolgte koncerter i hele landet når de leverer de bedste klassikere live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Dieter mit lieder, Danseorkesteret og mange flere.

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

HVIDE LØGNE har spillet over 450 koncerter i landet og spillet alt fra festivaler, byfester, haller, firmarrangementer og på danske spillesteder. Orkesteret fejrer i år 10 års jubilæum og er rundt i hele landet og har solgt ud mange stedet bl.a. også i Helsinge og Hørsholm af steder i nordsjælland så det er med at være hurtig ved tasterne og sikre sin billet. Der er penge at spare i forsalg da den koster kr. 175 + gebyr i forsalg og 200,- i døren på aftenen såfremt der stadig er billetter.

Orkesteret består af:

Nana Schwartzlose – Sang

Karsten Storm – Keyboard, Kor

Jes Wind Andersen – Trommer

Peter Abrahamsen – Guitar

Henrik Raabo – Bas, Kor

Efter koncerten spiller de kendte DJ's BOOTY BEASTS videre op til dans frem mod kl. 2 eller så længe der er gæster nok. Booty Beasts har spillet i Hillerød flere gange før blandt andet i et fuldstændig fyldt - det store markedstelt - så alle var helt oppe i det hurtige festlag. Det er drengene Dennis Fuller og Jonas Sørensen der er dine fest leverandører denne aften i Støberihallen efter livekoncerten er slut.

Køb billet via Tickets her på siden.

Koncertmenu på B-hageriet kl. 17.45 - 19.30

I forbindelse med koncerten udbydes en koncertmenu på det hyggelige B-hageriet der ligger på Slotsgade 15, baghuset, kun 100 meter fra Støberihallen.

Menuen er altid overvejende økologisk og i meget høj kvalitet. 

Du kan købe menuen lige her på siden under B-hag.

For nemhedens skyld kan du også købe billet og menu samlet på denne side. 

Dørene åbnes kl. 19 og musikken starter kl. 20.

Menu på B-hageriet starter servering mellem kl. 17.30 og 18. og frem mod en halv time før koncertstart.

Book

  • Koncertbillet

    Koncertbillet til HVIDE LØGNE & DJ Booty Beats 14/9 kl. 20. Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid og varm op til en festlig aften. Baren er åben og musikken spiller fra kl. 19.

    175,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page