top of page

ENJOY THE SILENCE - [DEPECHE MODE JAM]

Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Til koncerten i Støberihallen kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra Just Can ́t Get Enough til Personal Jesus.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
ENJOY THE SILENCE - [DEPECHE MODE JAM]
ENJOY THE SILENCE - [DEPECHE MODE JAM]

Time & Location

06. apr. 2024, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.

Når kun det næstbedste er godt nok 

Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapel- mester Henning Vincent.

Et show til fødderne og ørerne 

Til koncerten i Støberihallen kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra Just Can ́t Get Enough til Personal Jesus. Der er både plads til at danse sig gennem aftenen og til at lukke øjnene og lytte sig væk.

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstil- lingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op til.

Praktisk

 • Portene åbner kl. 19
 • Koncerten starter kl. 20

Billetter

 • Billetter i forsalg: kr. 275,- 
 • Entré på dagen: kr. 300,-

Book

 • Koncertbillet

  Dørene åbner kl. 19 Koncerterne starter kl. 20 Prisen er inkl. gebyr, moms og bemandet garderobe.

  275,00 kr.
  Salg slut
 • Siddeplads på balkonen, unum.

  Gulvet er stående. Der er unummererede siddepladser på balkonen.

  350,00 kr.
  Salg slut
 • Tilkøb siddeplads. Unum.

  Giver kun adgang sammen med en tidligere købt alm. billet til kr. 275,- Gulvet er stående. Der er unummererede siddepladser på balkonen. Tilkøbsbilletten er ugyldig hvis du ikke allerede har købt en alm. koncertbillet.

  75,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page