top of page

ELVIS IN CONCERT: MIKE COLIN ANDERSEN & KING CREOLE ORCHESTRA - EKSTRA SHOW!

Efter den totalt udsolgte og efterspurgte koncert i januar har vi sat endnu et ekstravagant ekstra show op. Elvis is alive! Sådan lyder det ihvertfald - og der er fuld blæs på med det 10 mand store King Creole Orchestra der bakker op om Mike Colin Andersen a.k.a. Elvis Presley from Denmark.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
ELVIS IN CONCERT: MIKE COLIN ANDERSEN & KING CREOLE ORCHESTRA - EKSTRA SHOW!
ELVIS IN CONCERT: MIKE COLIN ANDERSEN & KING CREOLE ORCHESTRA - EKSTRA SHOW!

Time & Location

09. sep. 2023, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

OBS EFTER SYGDOM I APRIL ER KONCERTEN UDSAT TIL 9/9. SAMME BILLETTER GÆLDER UDEN OMBYTNING!

Vi præsenterer endnu engang "Elvis In Concert" med Europas bedste ETA "Elvis Tribute Artists” Mike Colin Andersen. Mike synger live alle de største hits og bliver bakket op af det topprofessionelle 10 m/k band ”King Creole Orchestra”.

Elvis Presley topper nu igen hitlisterne, efter den nye Elvis film har været i biograferne med Tom Hanks & Austin Butler som nok skal hive nogle priser hjem til ”The Oscars”.

Mike Colin Andersen  var den første Elvis imitator på dansk tv sammen med dengang radio og tv-stjerne, Kim Schumacher i programmet ”Kims Corner” på DR. Der fik danskerne øjnene op for hvor utrolig dygtig Mike er som entertainer han synger giver et overflødighedshorn af de største Elvis hits til de mest fantastiske musikarrangementer.

Mikes stærke stemme bærer de helt store Elvis- ballader med stor intensitet og indlevelse.

"Nu får du muligheden for at opleve en stykke musikhistorie live!"

 Med Mike i front får du et musikalsk og dynamisk og fantastisk show med masser af Elvis humor og de eksplosive rocknumre som gjorde Elvis Presley til den største verdensstjerne som han stadig er i dag.

Mike Colin Andersen er 5 gange prisvinder og er kendt fra TV, ugeblade og aviser.

 Hits som, Return To Sender, Blue Hawaii, Jailhouse Rock, Burning Love, Love Me Tender, De største hits fra den nye biograffilm ”ELVIS” Suspisious Minds, If I Can Dream, Cant Help Falling In Love for bare at nævne nogle få af de mange hits som vil blive sunget live.

Mike har været på Europa tourné med Elvis Presleys private ven og korsanger Mr. Sherrill Nielsen. Han var sammen med Elvis Presley indtil Elvis død i 1977. Sherrill har offentligt udtalt at Mikes stemme er utrolig tæt på “The King”. Mike har også sunget sammen med Elvis faste gospelkor "The Stamps”.

"Mine damer og herrer - gør klar til årets oplevelse!

Vi ses."

Praktisk info

Dørene åbner kl. 19.

Koncert/show starter kl. 20.

Der er unummererede siddepladser og et mindre område til ståpladser/danseplads, der ikke er i vejen for de siddende.

 • Unummererede siddepladser. 2/3 del af salen i hele den ene side og henover midten af scenen.
 • Ståpladser/danseplads. 1/3 af gulvet i den anden side (hvor man kommer ind) til lige før midt på scenen og ned til baren er frit for stole og sælges som ståpladser, da vi kunne erfare at mange ikke kunne sidde stille, da trangen til at stå eller danse blev for stor.
 • Der sælges kun meget begrænset antal borde til VIP, lidt dyrere og med lidt bedre plads end sidst. Reserveres med navn på bordet. Der er 4, max 5 stole til hvert bord. Er I kun 2-3, bliver det delt med 2 andre. Er I 4-5 har man bordet for sig selv. Er man flere end 5 får man flere borde ved siden af hinanden. Bordene står forest i hhv højre og venstre side, frem mod scenen og ved siden af den catwalk der stikker ud fra scenen på midten.

Vi prøver hermed at skabe bedre plads til alle, både siddende og stående - så man bedre kan bevæge sig rundt og danse lidt eller komme til baren.

Siddepladser unummererede: kr. 350,-

(valgfri siddeplads på gulvets stolerækker eller balkonen)

Ståplads/danseplads: kr. 300,-

(i hele den ene side af salen og ind mod scenens midte)

Siddeplads ved reserveret bord: kr. 500,-

(bord med plads til 4, max. 5, reserveres med navn. Er I mindre end 4 bliver bordet delt med en anden gæst og begge navne står på bordet). Prisen er pr. person.

Hvis du hverken kan eller vil komme tidligt og være en af de forreste i køen, kan du med fordel købe plads ved et reserveret bord og dermed have god tid og stadig vide at du har en af de allerbedste pladser.

Fri garderobe er obligatorisk og inklusiv i prisen på alle billetter.

Kørestolsbrugere, handicappede o. lign. med behov for ledsager, kan købe alm. billet til sig selv og frit medbringe en ledsager der kan fremvise ledsagerkort ved indgangen. Skriv mail til admin@blackstarmusic.dk, så vi er adviseret om den ekstra plads/ledsager.

Book

 • ELVIS: Bord reserv., siddepl.

  Reserveret bord, forrest ved scenen, max. 5 pr bord. Mindre end 4 deles med andet selskab. Dit navn skrives på bordet. Når du kommer er du velkommen til at skifte bord og bytte navn med et andet bord, hvis man ønsker det. Du behøver ikke være først i køen for at få de bedste pladser. Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er inklusiv garderobe, gebyr og moms.

  500,00 kr.
  Salg slut
 • ELVIS: Siddeplads, unummereret

  Unummererede siddepladser på stolerækker på gulvet og hele balkonen. Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er inklusiv garderobe, gebyr og moms.

  350,00 kr.
  Udsolgt
 • ELVIS: Ståplads/danseplads

  Du behøver ikke en stol, men kan bevæge dig frit i den ene side af salen mellem indgang og bar og hen mod midten af scenen. Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er inklusiv garderobe, gebyr og moms.

  300,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page