top of page

EKSTRA! ANDERS MATTHESEN, ́JOKES – fra en hvid, straight mand ́

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den gennemgående fællesnævner og røde tråd er masser af jokes – og den helt store kæmpe 'griner'.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
EKSTRA! ANDERS MATTHESEN, ́JOKES – fra en hvid, straight mand ́
EKSTRA! ANDERS MATTHESEN, ́JOKES – fra en hvid, straight mand ́

Time & Location

03. dec. 2022, 16.00 – 17.30

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

En stand-up eftermiddag med Anders Matthesen

́JOKES – fra en hvid, straight mand ́  - EKSTRA SHOW!

Da de to aftenshows hurtigt blev udsolgt - har vi fået et tredje show om eftermiddagen.

Anders Matthesen er tilbage med spritny show som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes. Turnéen har fået titlen:  ́JOKES – fra en hvid, straight mand ́.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret ved en række dinér-shows udelukkende på  ́Kongekilden ́ i Klampenborg, hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste er overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens nye turné.

Anders fortæller

Jeg tror vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og optræde og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde.

Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up ... så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv ... og jokes – masser af jokes.

Gør jer klar ... Det bliver optur!!

Praktisk info

Der er tre shows denne dag.

Dette er ekstrashowet kl. 16, før de to andre om aftenen.

Show starter præcis og varer 90 minutter uden pause.

Dørene åbner til baren i cafeen kl. 15 og ind til salen, først kl. 15.30.

Der er unummererede siddepladser til alle på gulvet i salen og på balkonen.

Der er enkelte reserverede sæder på de forreste rækker i modsatte side end hvor man kommer ind.

De reserverede sæder er til dem der valgt at købe det meget begrænsede antal VIP billetter incl. velkomstdrik og reserveret sæde - F.eks. til dem der ikke kan eller vil - være en af de forreste i køen.

Der er stadig både de bedste og gode pladser til alle andre billetter.

Fri garderobe er obligatorisk og inklusiv i prisen på alle billetter.

Der må ikke optages/streames/filmes/fotograferes under hele showet.

Book

 • Show 1 med 'Anden', siddeplads

  Unummererede siddepladser på gulvet og balkonen. Dog ikke på sæder markeret 'VIP' i midten af de forreste rækker. Dørene åbner kl. 18 til show kl. 19 Dørene åbner kl. 21 til show kl. 21.30 Prisen er Incl garderobe (kr. 20,-), gebyr (kr. 25,-) og moms (25%).

  415,00 kr.
  Salg slut
 • Show 1 med 'Anden' - VIP

  Valgfri siddepladser i midten af de forreste rækker, på gulvet, markeret 'VIP'. Du får udleveret en polet ved indgangen. Polet indløser din valgfri velkomst drik i baren. (udleveres i venstre side af baren udenom evt. kø.) Dørene åbner kl. 18 til show kl. 19 Dørene åbner kl. 21 til show kl. 21.30 Prisen er Incl garderobe (kr. 20,-), gebyr (kr. 25,-) og moms (25%).

  550,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page