top of page

DOORS LEGACY

Officielt licenseret og af mange udnævnt som 'The only real tribute to The Doors' Doors Legacy hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse.

DOORS LEGACY
DOORS LEGACY

Time & Location

19. sep. 2024, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

DOORS LEGACY - STØBERIHALLEN

Officielt licenseret og af mange udnævnt som 'The only real tribute to The Doors'

Doors Legacy hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse.

Efter flere udsolgte turnéer er Doors Legacy i den grad brudt igennem lydmuren som fakkelbærere og de ypperste fortolkere af The Doors’ musik - og det endda med officiel anerkendelse og velsignelse fra det amerikanske ophav. Og det er da også et regulært A-hold af musikere fra den danske og californiske musikscene der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde og succesen har været til at få øje på - ikke mindst da The Doors’ oprindelige bassist Jerry Scheff medvirkede på turnéen i ’19.

Dette er IKKE et look-a-like kostume-show, men et must-hear for alle Doors-fans og for alle der ønsker, at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af 60'er legendernes musik.

Mike Hecchi · Vokal // Kent Søgaard · Keys // Alex Olesen · Guitar // Morten Brauner · Bas // Per Vatne · Trommer

Koncerten starter kl, 20

Dørene åbner kl. 19

Priser:

 • Forsalg: Kr. 275,- unummererede siddepladser.
 • VIP/Støttebillet: Kr. 350,- eller vælg selv pris derover. (reserverede gode pladser og støtte til kunstner og arrangør.
 • Entrésalg i døren på dagen, såfremt der endnu er ledige pladser: Kr. 325,-

Prisen er inkl. bemandet garderobe.

Tilbud på medlemskab
Køb et medlemskab og få 20 % rabat på dette event ved kassen

Book

 • Koncertbillet, siddeplads

  Unummererede siddepladser på gulvet og balkonen. Dørene åbner kl. 19. Show starter kl. 20. Prisen er bemandet garderobe.

  275,00 kr.
 • VIP, Støttebillet, plads-res.

  Du får reserverede siddepladser på de bedste rækker og støtter Black Star Music og Kunstneren ved at betale mere. Reserverede siddepladser er sikret selvom du ikke er blandt de første i køen. Betal, hvad du ønsker, mindst kr. 350,-. Prisen inkluderer bemandet garderobe. Dørene åbner kl. 19. Koncerten starter kl. 20.

  kr
 • Doors + Skullclub

  To dage med to fantastiske koncerter til kr. 500,- Torsdag: DOORS LEGACY (285,-) Fredag: SKULLCLUB (300,-) Du sparer kr. 85,- og får to dage med fuld knald på. Torsdag kan spare kræfterne og læne dig tilbage og nyde The Doors musik ved en siddende koncert med caféborde og en udvidet bar. Fredag er der fuld skrald med Skullclub der sønderriver stedet og en bar der er en sørøver værdig.

  500,00 kr.

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page