top of page

Band Promotion Day 2019 - "Black Shooting Stars"

Denne dag promoverer vi 6 superfede bands/solister der alle har fortjent den helt store koncert, men som endnu ikke har fået deres egen koncert i Støberihallen. Nu kommer de samlet og spiller et sæt hver.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Band Promotion Day 2019 - "Black Shooting Stars"
Band Promotion Day 2019 - "Black Shooting Stars"

Time & Location

30. nov. 2019, 18.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Denmark

About The Event

Vi booster late dette helt nye tiltag. Vi har kontakt med så mange fede bands der ikke altid får den spilletid de fortjener. Enten fordi de er ret så nye eller fordi der bare er for få der kender dem.  

Her følger en kort beskrivelse. Alle bands vil spille 30-45 minutter hver, så du kan få det hele med. Følg med på facebook, eventet og her de kommende dage for yderligere beskrivelse: 

JOHN TEGLGAARD. Den levende legende. Guitaristen fra Hyldemor og har spillet med en perlerække af de store danske navne gennem de sidste 50 år. Han kan altid vrænge nye intense toner ud af sit instrument og spille både så det hele ramler i skønneste kaos med en rød tråd eller så det hele samles og bliver smukkere. Vi har allerede haft fornøjelsen af John på scenen hele tre gange tidligere i Hillerød. Med Hyldemor på Kaffebar i 2017. Med Farfars Tobak på scenen i 2018 og med Subterranean Street Society på B-hageriet i 2019. Når John er solo kan instrumentet skifte mellem forskellige streng-instrumenter og der bliver spillet smukke melodier af egne kompositioner til egne tekter eller som musik til store danske lyrikeres digte, som vi hørte på B-hageriet, men det kan også blive fanden-i-volsk som vi hørte sammen med Farfars Tobak sidste år. 

REDDIE & ABEL. Reddie & Abel is a Copenhagen based trio born out of love of the music of the American Deep South. Reddie & Abel's songs deal with drunks and degenerates, wrong-doers, murderers and the ill-fated  in a musical mix one might call “Blues, Country, and Folk noir”.  With crude guitar, haunting bass lines and preaching vocals, our songs are homegrown - with the odd cover or traditional thrown in once in a while. Have a listen here: https://soundcloud.com/user-913669398

Reddie & Abel har som nogle husker allerede spillet en Black Star Booking koncert tidligere da de i foråret 2019 spillede opvarmning til Holtsø & Wittrock. De havde publikum i deres hule hånd, tryllebundet med deres utroligt underholdende og medrivende superfede musik. Du kan godt tænke beskidt sourthern american, Tom Waits blues/folk rock, mens du hører dette. 

TROLN. Lyden er filmisk, mørk, vuggende, nænsom, af og til med et faretruende jag. Som et kig ind i Lynchs sureelle univers, en mørk drøm med et håb om lys og uskyld.. Genren betegnes bedst som cinematic slow rock og er spillet af yderst velrutinerede og professionelle musikere der er velkendte på den københavnske musikscene i flere sammenhænge. TROLN er et band bestående af Christian Rønn, wurlitzer/keys Thomas Olsen, trommer Henrik Liebgott, guitar/strings Helene Navne, vokal/bas/strings/keys. Bandet blev samlet i maj 2013. Lyt til Troln her: https://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/artist/troln?fbclid=IwAR0I6EWbSO25iy6rDipBIVhWtlXjH-4-a4alVH1fHHFF4btzpbJ0zq0-vvQ 

VI ER FÆDRE. Har vi længe ønsket os at præsentere. De er en rock trio der både kan spille poetisk og hårdtslående og som synger deres sange om mangfoldighed og kærlighed til livet på dansk. De udtaler selv: "Fordi vi er autentiske og spiller røven ud af bukserne med en forrykt god live-energi og fordi musikken og vores budskaber om mellemmenneskelig fordragelighed og respekt er i højsæde, kan i forvente at vi rammer Hillerød hårdt men kærligt." Hør mere fra VI ER FÆDRE på DR's karrierekanon lige her: https://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/artist/vi-er-faedre (lyt det hele - efter min mening bliver numrene bedre og bedre jo længere til højre du kommer i rækken og jo længere frem i nummeret du kommer - men det er jo helheden - der er sgu rigtig fedt.) 

HOLLOW POINT. Det er Black Star Bookings lokale stolthed af et heavy metal band som vi havde den ære at facilitere deres føreste koncert for. Det skete på Københavns mest respekterede hardrock klub High Voltage tidligt i 2019, men blev så stor en succes at de straks blev booket til en koncert igen i september samme sted og år. De er sprængfyldte og spiller med en smittende energi, så hvis du ikke allerede ved du er til heavy metal så bliv aftenen ud og hør Hollow Point når de sprænger Støberihallen i luften. Det bliver rødglødende og er melodiøst nok til alle kan være med men også så hårdt og stramt at metalfans absolut ikke keder sig. Lyt selv lige her: https://soundcloud.com/user-478151226/feared-by-the-wicked-hollow-point?fbclid=IwAR2s9lp9QMlIBqk9GkT27_ZmK8Q2ej3h2NzJmNXODdGx4jyjwSlq5hIIvBs 

Så du kan trygt købe din billet allerede nu: 

hvis du vil have en aften med den smukkeste, fedeste, mest groovy, svingende og også hårdtslående musik du ikke kommer til at høre de fleste andre steder. 

hvis du samtidig vil støtte kunstnerne. 

det bliver rå-hygge udover alle grænser og vi barsler med mulighed for bespisning på stedet mellem acts og den allerfedeste stemning. 

al overskud fra billetter går denne dag til de optrædende kunstnere, der bliver ikke meget vi vi bliver 50, men der bliver en god sjat hvis vi bliver et par hundrede. 

Så tag fat i konen, manden, kæresten, vennerne, naboen, kolleger eller bare tag fat i en på gaden du syntes ser sød ud og inviter på en helt suveræn aften i Støberihallen i Hillerød. D. 30/11 fra kl. 19 - 24, mere info følger... 

Der kommer snart mulighed for at bestille mad der kan spises i salen kl. 18-19 inden første act, men stadig med fed musik på anlægget. 

5 koncerter med ultra fede bands, kun kr. 100,- incl. moms og gebyr.

MIDDAG. For kun 75 kr. får du et måltid mad sammen med musikerne mellem kl. 18 og 19 i Støberihallen. Menuen afhænger af antal deltagere, jo flere der kommer til des bedre bliver det. Men uanset hvad er måltiden i høj kvalitet og frisklavet på stedet af cafedamerne der laver fantastisk og overvejende økologisk mad. Vi får denne dag en helt særlig pris for at holde det hele nede så vi kan blive så mange som muligt. Menuen kunne blive Daahl med kylling og ris, eller Chili con carne eller en frisksmurt luxus sandwich. Køb din madbillet i forsalg sammen med billetten.

Book

 • Koncertbillet

  100,00 kr.
  Salg slut
 • Middag sammen med musikerne

  Du får et måltid mad i høj kvalitet. Spiser sammen med musikerne i Støberihallen, kl. 18-19. Det bliver enten, Dahl med kylling, Chili con carne eller måske en frisk luksus sandwich - afhænger af tilmeldinger - jo flere des bedre, vi spiser sammen til god musik og hygge.

  75,00 kr.
  Salg slut
 • Koncert + xtra band donation

  Med denne billet giver du ekstra 75 kr. til de optrædende bands. Du får tilmed gratis kaffe/the hele aftenen.

  175,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page