top of page

A PINK FLOYD TRIBUTE - ACYL

Any Colour You Like (ACYL) er måske Danmarks mest ambitiøse Pink Floyd cover band. De rammer alle detaljer nærmest perfekt. ACYL er et 9 mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellige baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
A PINK FLOYD TRIBUTE - ACYL
A PINK FLOYD TRIBUTE - ACYL

Time & Location

29. apr. 2023, 20.00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød, Danmark

About The Event

Any Colour You Like - A Tribute To Pink Floyd

Any Colour You Like er et 9 mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellige baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.

Ambition

Der findes kun ét Pink Floyd! Men vi gør hvad vi kan for at få publikum til at glemme dette for en stund. Med stor respekt for materialet, præsenterer vi det største og ypperste fra Pink Floyds mest unikke albums. Vi leverer en scene i professionel topklasse, både hvad angår lyd, lys og effekter - alt dette for at give publikum den bedste og mest fuldendte oplevelse.

Dedikation

Djævelen ligger, som bekendt, i detaljen - ikke mindst når man kaster sig over et legendarisk band som Pink Floyd. Månedsvis af hårdt arbejde ligger bag de mange valg, som har ført til den helt rigtige balance mellem den originale stemning fra studieindspilningerne til storheden fra de fantastiske liveperformances.

Vellyd

Med lyd på højeste niveau spiller vi de fleste steder op, i en opsætning, som kan tilpasses alt fra mindre kulturhuse til mellemstore scener og festivaler. Any Colour You Like står for kvalitet, og lyden er naturligvis den grundsten projektet hviler på. Vores egen lydtekniker sørger for, at lyden altid er i top, så publikum får den optimale oplevelse af dynamik, nuancer og vellyd.

Bandet Søren Bjarnøe / Leedsang & guitar Henrik William Andersen / Leedguitar

Ole Jan Andersen / Trommer & effekter Rasmus Solomon Lundsbjerg / Bas & vocal Anders Frøkjær Mørch / Vocal, keys & percussion Martin J Ernst / Saxofon & keys Anne Nørgaard / Vokal Mette Frøkjær Hansen / Vokal Natalie Thykjær Dahl Larsen / Vokal

Praktisk

 • Dørene åbner kl. 19
 • Koncerten starter kl. 20

Billetter

 • Billetter i forsalg: Kr. 250,- 
 • Entré på dagen: 275,-

Priser er inkl. moms, gebyr og bemandet garderobe.

Book

 • Koncertbillet: ACYL

  Dørene åbner kl. 19 Koncerterne starter kl. 20 Garderobe er obligatorisk og gratis på dagen.

  250,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

Efter koncerten og for tidligere koncerter se her for evt. anmeldelse og billeder:

https://www.blackstarbooking.dk/blog-nyheder-reviews-presse-tilbud/categories/reviews

bottom of page