top of page

YEAH!! MOTHERS FINEST TRONEDE I ROYAL STAGE!

Opdateret: 21. mar. 2023

Koncerten med Mothers Finest var allerede på forhånd lidt af en sensation. Første gang i Danmark i 22 år. Eneste koncert i Danmark. Funk rock orkesteret fra Atlanta, Georgia med mere end 50 år i bagagen, erobrede salen fra første øjeblik.


Fotograf: stjernebilleder.com, Susanne Eghoff

Hvem skulle have troet vi fik denne eksklusive koncert til Hillerød? Ikke engang jeg selv have set det komme før jeg så deres Europa tour rejse rundt om Danmark og straks besluttede at det da også skulle her forbi. Jeg har festet gennem 90'erne til Mothers Finest et utal af gange, så denne chance måtte bare ikke passere.


Hvem skulle have troet at det ikke kunne løbe rundt økonomisk? Ja jeg selv frygtede det og mistænkte det grundet den korte salgsperiode og henover en sommerferie. Og sådan gik det desværre også.


Alle jer der kom skal have en kæmpe tak og jeg håber I fortsat vil komme til så mange af vores koncerter som I kan og dermed hjælpe med at holde gang i det her kulturliv i vores nordlige provinsby. Vi ønsker jo for pokker disse begivenheder i Hillerød og ikke være nødt til at tage til København hver gang. Se kommende koncerter her


Selvom den lettere indskrænkede sal var godt fyldt op, efterlader det alligevel et efterslæb på en bedre, men brugt bil med en 7-8 år på bagen.


Kom med til de næste shows, så går det nok.


Intet er fortrudt!

Bandet, musikken og alle jer der var med - løftede det hele til en uforglemmelig fed oplevelse, vi ikke ville have været foruden..

Se her de FANTASTISKE billeder vores egen koncert fotograf Stjernebilleder.com, Susanne Eghoff har taget - hvor er det dejlige øjeblikke der her er foreviget på smukkeste vis.
Og endnu flere billeder her fra vores gæste fotograf #FotografRenatoManzionna


103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page