top of page

UFFE LORENZEN - UNDERHOLDNING I TOPKLASSE

Det var en ubeskrivelig dejlig dag den 13. september 2019 da jeg hentede Uffe på stationen i Hillerød for at køre ham og hans gear ned til Støberihallen.Det var nu anden gang jeg kunne præsentere IKONET som jeg her vælger at betitle syrerock poeten. Han kan både lave et mest larmenede, harmoniske og fede musik som med Baby Woodrose, det syrede flipper musik som med Spids Nøgenhat og ikke mindst sine egne smukke sange hvor der leges gevalidigt med lyrikken som på de to seneste solo albums.


 

Herunder er 'desværre kun et brudstykke' af den fantastisk smukke Psykonatuten fra Triprapport, der iøvrigt sjovt nok starter på nøjagtig samme måde som jeg selv starter en køretur på min yamaha motorcykel med en stjerne i logo - når jeg sætter musik på mc'ens anlæg starter de med ordene:

"Jeg tager min rumdragt på og spænder hjelmen fast - Jeg går om bord på mit stjerneskib og sætter mig på min plads." og på samme måde er det da også at "jeg håber på at jeg får set - hvad jeg er lavet af"

som når jeg sætter musik på og sætter mig op på min motorcykel, mens jeg lynder læderjakken og spænder hjelmen og sætter mig op på mit Yamaha motorcykel der også har en stjerne i logo.


Der er ingen som Uffe. Han havde os i sin hule hånd. Tryllebundet af en dejlig intens stemning. Stemningen skabte Uffe helt selv. Med sine anekdoter og den 12 strengede akustiske guitar blev vi beriget med smukke og indlevende sange og en masse sjove og underholdende historier fra det (u)virkelige liv han lever.


Sangene var fra de to første solo albums og et helt nyt nummer og et cover a f 70'er kvinde-forkæmper-ikonet Trille samt af Hyldemor.


Det var anden gang jeg kunne få lov at præsentere Uffe i Hillerød og jeg håber bestemt på det ikke bliver sidste gang.


 

Herunder er også et helt nyt nummer, samt Uffes fantastisk dejlige version af Hyldemor nummeret “Hallo, Hallo Frøken”.

- god fornøjelse.

/pjl

65 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page