top of page

THE BEATOPHONICS

Opdateret: 12. dec. 2019

KLAR  MED NYT ALBUM DEN 31. JANUAR og DANSK TOUR!

 

The Beatophonics som er kendt for deres unikke samspil og deres uofficielle titel som "Danmarks bedste beat-orkester" vender i 2020 tilbage med et markant nyt album, hvor bandet træder nye veje i forhold til deres meget konceptuelle udtryk - som man har kunnet opleve på både deres debut og live album.

"Det nye album vil lægge sig i en naturlig forlængelse af vores debutalbum fra 2015 og samtidig peger det også rigtig meget i en ny retning. Vi har sluppet det stringente trio-format og givet den gas med et væld af vintage instrumenter i studiet. Albummet indeholder 13 nye originale skæringer og vi glæder os rigtig meget til at slippe det hele løs!" - udtaler bandets bassist Rasmus Schrøder.

Albumtitlen Let's Do This refererer til den proces og de aktive valg som bandet har været igennem mens de har skrevet det nye musik. Dogmet om den stramme beatstil er væk, og bandets medlemmer har blotlagt deres ideer for hinanden i jagten på den gode, tidsløse sang. Forankringen i 60’ernes æstetik er stadig til stede, men bandet har på det nye album også åbnet sig mod lyde og stemninger fra de sidste 40 års rock og pop - og man kan møde referencer til alt fra Elvis Costello, ELO, powerpop generelt og ja, endda til The Zombies unikke fornemmelse for harmonier.

Om denne fornyede tilgang til sangskrivningen fortæller sanger og guitarist Søren Koch, som i 2018 også blev officielt medlem af The Zombies:

"Det er sjældent svært at gentage sig selv. Det nemmeste ville være at lave en plade med samme dogme som den første - altså at genskabe en specifik stilart, sound eller sågar et bestemt årstal. Vi har i stedet brugt en del tid på at bryde livslinjen til disse dogmer, for at finde ud af hvordan VI egentlig lyder. Resultatet er en plade som både viser en udvikling, men som også lægger sig som et naturligt nyt kapitel i bandets historik. Jeg glæder mig usigelig meget til at skulle tage det nye materiale ud på landevejen. At spille de her sange som vi har gået op og ned ad i studiet, live. " 

Let's Do This er ude via Echophonic og Target Records den 31. januar, og følges op af en stor dansk turné.

LIVE SHOWS 2020:

07/02: Musikhuzet, Rønne

08/02: Musikforeningen Bygningen, Køge

13/02: Tobakken, Esbjerg

14/02: Generator, Ringkøbing

15/02: Stars, Vordingborg

27/02: Maskinhallen, Frederikshavn

28/02: Turbinen, Randers

29/02: Tøjhuset, Fredericia

01/03: Dexter, Odense

06/03: Juvi Klubben, Kalundborg

07/03: Støberihallen, Hillerød

13/03: The Tivoli, Helsingborg

14/03: Beta, København

 

Køb billetter til Hillerød koncerten lige her:


51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page