top of page

TAK ROCK - TAK TIL JER DER KOM - ROCK I STØBERIHALLEN 12/3. VI STØTTER UKRAINE.

Opdateret: 22. mar. 2023

Tusind tak til alle der kom. Lørdag fyldte vi Støberihallen og gården med rock, sammenhold og grillburgers. Mange blev måske hjemme og så Støttekoncerten fra Rådhuspladsen på tv eller i København, men vi der kom til Støberihallen blev fyldt med rockmusik og gourmetgrill fra den øverste hylde.
Overskuddet skulle doneres til ofrene i Ukraine, men desværre kom der ikke nok til der blev overskud selvom arrangør og frivillige arbejdede gratis.


Heldigvis kører vores Røde Kors indsamling endnu og er pt. oppe på kr. 2.273,- som kommer de kriseramte til gode. Indsamlingen via Røde Kors kører endnu og du kan støtte via siden her Black Star Music har doneret de første 1.000,- kr. Tak til alle vores gæster.


Tusind tak til begge bands der leverede topklasse gedigen rock musik skudt af med 100% dedikation og energi. Og tusind tak til aftenens fotograf Renato Manziona, der har foreviget nogle intense øjeblikke fra begge bands. Samt Black Star Music praktikant Antosia der tog billeder fra grillen.


Bite The Bullet, Støberihallen, 12/3-22.

Fotograf©RenatoManzionna


The Blue Van, Støberihallen, 12/3-22.

Fotograf©RenatoManzionna3 GUYS 1 GRILL fyrede op i gården og spredte glæde og gourmet..

Fotocredit: Antosia


Ses vi næste lørdag til Spids Nøgenhat og Baby Woodrose ophavsmanden og imponerende solo karriere - mesteren UFFE LORENZEN der kommer med special guest Trine Trash, lørdag d. 19/3.? Find billetter her på hjemmesiden i menuen Shows.
26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page