top of page

STØT KRIGSOFRE FRA UKRAINE GENNEM ROCKMUSIKKEN - OVERSKUD DONERES!

Opdateret: 21. mar. 2023

Black Star Music opfordrer alle til at hjælpe de hjerteskærende skæbner fra Ukraine - på den måde I finder bedst. For at hjælpe dem der elsker god rock musik med at hjælpe, har vi nu besluttet at donere al overskud fra billetsalg til THE BLUE VAN + BITE THE BULLET koncerten 12. marts til Røde Kors der hjælper ofrene i Ukraine.


Foto lånt fra fb siden: @Love4Ukraine


Ukraines flag symboliserer med det gule en kornmark der igen skal symbolisere velstand og det blå er himlen der skal symbolisere frihed. Begge dele er ved at blive revet itu af den stygge Putin, men Ukraines folk kæmper endnu. De skal have al den hjælp de kan få.


Du er altså med til at generere et overskud vi kan sende til Ukraine, blot ved at købe en koncertbillet og gå til rock koncert. Vi selv arbejder gratis og der er ikke andre udgifter end til orkestre, spillested, moms og Koda der bliver dækket før vi beregner overskud og sender penge afsted.


Ikke nok med det!

Vi har også startet en indsamling hos RØDE KORS i rockmusikkens navn.

Vi motiverer folk til at støtte gennem vores indsamling ved at give GRATIS FADØL til alle gæster der også har doneret selv via vores indsamling.


Du kan støtte via vores indsamling hos Røde Kors lige her:Vi kickstartede indsamlingen med de første 1000,- kroner.


 

Hjælp os at hjælpe ofrene.

Man er grædefærdig hver gang man slår nyhederne op.

Men når vi har støttet det vi kan - kan vi ligeså godt tage en pause fra det hele og høre noget god musik i Støberihallen sammen næste lørdag d. 12. marts.


Vil du med til koncerten kan du købe billetten her:Velkommen!

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page