top of page

SPRUDLENDE EFTERÅRSPROGRAM MED ROCK, POP, AMERICANA, DANS, JAZZ OG NYT & GAMMELT..

Vi har haft travlt og har netop skudt endnu flere koncerter i luften for November.

Vi er nu klar med et VILDT program for NOVEMBER!Vi håber I vil tage godt imod det og straks gå ind og købe billetter.

Udover dette, kommer der også et pakket vinterprogram med jul, nytår og vinter koncerter i december og januar måned, men mere om det senere..NOVEMBER:

De fleste koncerter er i Støberihallen, Hillerød - kun Mothers Finest har andre venues.


Fra Atlanta, USA, kommer 70'er FUNK ROCK legenderne endnu engang til Danmark. Denne gang til Aarhus på spillestedet TRAIN og ..

.. og til DEN GRÅ HAL på Christiania, København. Hvem har ikke fyret den af til BABY LOVE, GIVE YOU ALL THE LOVE INSIDE OF ME og mange flere.. Ellers prøv det nu!

Hele 30 år har brødrene, Rasmus og Jonas Dissing sammen med LAS været på farten og spillet et hav af koncerter. Med eget materiale og de fineste fortolkninger af både Bob Dylan, Povl Dissing og Benny Andersen bliver vi forkælet med det hele til denne koncert.

Tom Waits stærke, smukke og fortryllende bagkatalog er enormt og der skal meget til at prøve at gengive og fortolke dette. Men Reeperbahn er mand for opgaven og efterlader ingen noget at savne. Denne aften bliver fuldstændig magisk og baren fyldes med rom og whisky. Kom og få en kæmpe oplevelse og særlig intim stemning i Støberihallen.

Siden 80'erne har de sunget og grebet os ALLE på mindst ét eller andet tidspunkt. Flere af deres sange spilles stadig til fester, i radioen og til fodbold slutrunder. De er stadig et KÆMPE navn og det er lidt af et scoop at vi er lykkedes med at få dem ind i Støberihallen. De kommer med den største produktion vi endnu har haft i salen.

Der er VERDENSPREMIERE på dette orkesters sammensætning.

Nogle af Frankrigs fineste jazz musikere har koblet sig sammen med et af Danmarks meget prominente navne. - I vil høre den berømte franske klarinettist Aurélie Tropez Klarinet og vokal og vores fantastiske danske basunist og vokalist Nikolai Bøgelund.

De bliver akkompagneret af den sprudlende percussionist Déborah Tropez på trommer, vaskebræt og vokal, - Patricia Lebeugle, vidunderlig og blændende kontrabassist, samt den meget talentfulde Alexis Lambert på banjo.

DANSEKONCERT - der er lagt op til en regulær danseaften med dette lineup. Danmarks crooner BOBO MORENO synger alle de gamle klassikere fra Frank Sinatra, Tom Jones, Stevie Wonder, m.fl. når det 20 mand store big band, spiller op til dans.Til de to sidste koncerter d. 24. og 25. november hvor julefrokosterne løber over landet, har vi oprettet grupperabat, så man kan købe med rabat når man er mindst 6 personer.


Skynd dem at klikke ind på et af koncertlinks'ne herover og læs mere og se muligheder for billetkøb. Eller se hele oversigten via knappen herunder.
175 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page