top of page

Review: LED ZEPPELIN JAM 31/5-19

Opdateret: 1. sep. 2019

LZJ blev genfødt på deres 30 års jubilæumsdag. Selvom den ikoniske og suveræne Alex Nyborg Madsen som stod ved roret i de første 30 år takkede af med udgangen af 2018 - lever bandet i bedste velgående videre. Nu med Thomas Carlsen i front. Og hvilken karisma og stemme den mand har. En fuldblods erstatning må mand sige. Hele ’anmeldelsen’ Fra facebook er gengivet herunder.
 


 

Som bebudet, så blev det årets helt store Rock Brag i Støberihallen igår da LED ZEPPELIN JAM gav koncert med den ny forsanger i spidsen. Fra start blev det proklameret at det hele handlede om kærlighed denne aften. Og det var tydeligt at mærke kærligheden der i store mængder blev øset både den ene og den vej over scenekanten. Vi fik alle de store numre gennem næste tre timer minus en kort pause. Der var både de blues baserede som i Babe I’m Gonna Leave You og de hårdtslående Immigrant Song, Rock and Roll og Moby Dick med de eminente trommersoloer og fænomenalt guitarspil. Ja hele orkesteret spiller jo af gode grund bundhamrende solidt - det kunne høres det var 30 års jubilæum. Robert Plants lidt yngre dobbeltgænger Thomas Carlsen var kronen på værket der til fulde gav os hvad vi var kommet efter og ingen syntes at mangle noget eller have nogle uforløste ønsker efter koncerten. Vokalen sad lige i skabet i alle tonelejer. Tak tak tak til alle der kom og til Thomas og hele orkesteret. Det blev efter koncerten nævnt blandt folk det nok var den bedste koncert i Støberihallen længe. Jeg har flere darlings til den post men er ikke helt uenig. 😉.


God sommer til alle. Hjælp gerne med at støtte op om flere store rock initiativer ved så tidlig som mulig at købe billet til efterårets rock koncerter arrangeret af Black Star Booking. Se programmet på facebook eller her https://blackstarbooking.billet.dk Følg os da der udover programmet allerede er en overraskelse i oktober der snart afsløres og da der er flere ting i støbeskeen til hen under sommeren.


Ps! ..og nå ja. Selvfølgelig spillede Led Zeppelin drengene da også top klassikeren over alle klassikere. Stairway To Heaven. Her kan du komme med på de sidste 4 minutter af rejsen op ad de trapper.


 

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page