top of page

REN MAGI FOREVIGET VED 'DYLAN' KONCERTEN FRA DISSING LAS & CROSS D. 17/9-22

Opdateret: 21. mar. 2023

Jeg var så heldig at fange et de smukkeste øjeblikke ved den nylige koncert i Støberihallen, men DISSING LAS & CROSS SPILLER BOB DYLAN.


"Any day now.." og nu skulle det være - at klippet fra den smukke "I Shall Be Released" skulle slippes fri.

Se eller gense et af de helt store magiske oplevelser fra koncerten i Støberihallen. "Any day now...I shall be released" og en fornem guitarsolo fra Billy med efterfølgende smukkeste sang fra Las.

Læn dig tilbage, skru op og mærk intensiteten... og se Billy blive grebet og bevæget efter den uhæmmede jubel midtvejs i videoen.


- "Nej hvor var det en fantastisk koncert"!!!

Dissing og Las kommer igen om et års tid og hylder en anden stor stor kunstner - det bliver uden tvivl også intenst og magisk. Hold øje når dette annonceres engang midt i november.

I mellemtiden følg med i vores program og kom med allerede her i efteråret til KATINKA, LYDSYN eller dobbeltkoncerten med to coverbands over musikken fra Rammstein og Red Hot Chili Peppers. Eller julekoncerten med Maggie Reilly eller Nytårskoncerten med Lyngby-Taarbæk, 80 m/k store symfoniorkester."Kom og vær med til at skabe endnu flere storslåede oplevelser for alle os i Hillerød."

Af hjertet TAK til alle jer der kommer med og er med til at skabe disse oplevelser.

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarii


bottom of page