top of page

OPVARMNING TIL ANDREW STRONG PÅ LØRDAG

Som tidligere lovet ville vi gerne finde et godt navn til noget fantastisk support til Andrew Strong. Valget er faldet på to herrer fra det fantastisk fede country band - SWEET PETE & THE LAND BAND - vi har på programmet til September, hvor hele bandet dukker op. Men lørdag d. 21/8 er det blot to af de fænomenale musikere der tropper op og giver os en smagsprøve på hvad vi kan vente os.

KLAUS MØLLER og CHRISTEN BRUNSGÅRD fra countrybandet SWEET PETE & THE LAND BAND og iøvrigt også ELEVATORFØRER varmer op for ANDREW STRONG

Det er med største fornøjelse vi nu skal byde velkommen til de to herrer der vil spille fra kl. 20 et kort sæt, så Andrew Strong kan gå på scenen kl. 21.Portene åbnes allerede kl. 18, så der er tid til at spise fra grillen i solen, når Bar-B-Que brothers fra 3 Guys, 1 Grill brænder op for sublime homemade gourmet burgers og hotdogs. Du kan forudbestille denne mad og sikre dig middagen inden de bliver udsolgt. Det gør man under billetlinket til Støberigårdens Sommerrock.

104 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page