top of page

NYTÅRSKONCERT - MED LATINO ORKESTERET KUMBIA STARS

Vi skal igen have en nytårskoncert, men denne gang bliver det anderledes festligt med det sydamerikanske latino orkester der spiller musikgenren cumbia.


Det bliver så fantastisk at skyde det nye år igang med disse rytmer og fantastiske orkester med rødder i Peru, Panama, Costa Rica og Argentina.


Tag med til en fantastisk festlig og musikalsk aften hvor det bliver rigtig svært at sidde stille på stolen. Vi skal formentlig stadig være siddende til denne koncert og så gør vi da det men der bliver god afstand og du kan derfor sagtens sidde og vippe lige så tosset med fødderne som du har lyst til.


Vi håber at rigtig mange har lyst til at troppe op og vise deres opbakning til det her lidt anderledes koncept for en nytårskoncert.


For os handler det om at starte det nye år med så meget musik, rytme og glæde i kroppen som muligt så det forhåbentlig varer resten af året. Det her bliver et godt sted at starte.


Koncerten er med unummererede siddepladser.

Der sælges max. 150 billetter.

Dørene åbner kl. 19.

Musikken starter kl. 20.

Billetter købes her


Læs mere om orkesteret her der selv udtaler:

Kumbia Stars DK er en gruppe musikere som elsker at spille autentisk Latinamerikansk dansemusik, især Cumbia, som er meget populær i hele Latinamerika.

Cumbiaen er opstået som en blanding af tre kulturer: Afrikansk, Indiansk samt Europæisk og afspejler den turbulente historie som har formet Sydamerika i dag.

Kumbia Stars DK spiller mest Cumbia, men har også i deres repertoire kendte hits fra det latinske musikmiljø, bl. a. Reggaeton og Salsa.

Gruppen er opsat på at levere en atmosfærisk-latinfest med et strejf fra Andesbjergene og den Caribiske kyst! Du kan høre lidt af deres musik her: https://www.facebook.com/1001893826661501/videos/1272169916287818

83 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page