top of page

NY DATO - THE CONSOLATION - 20. MAR. 2021 SAMT ÆNDRING TIL DOBBELTKONCERT

Koncerten med THE CONSOLATION har nu fundet en ny dato og ændres samtidig til en dobbeltkoncert i countryrockens tegn.


Den ny dato bliver lørdag d. 20. marts 2021 hvor de spiller en dobbeltkoncert med et andet bundsolidt og dedikeret band: SWEET PETE & THE LAND BAND.


Læs mere om Sweet Pete and the Land Band og lyt til musikken på deres hjemmeside.

Der er således lagt i ovnen med musik fra to af de ypperste topklasse band inden for genren der hver dækker deres gren indenfor country rock.


Der bliver altså ikke nogen koncert i maj 2020.


Alle købte billetter gælder automatisk til d. 20/3 2021, selvom billetprisen hæves en smule for nye købere.


Såfremt der er nogen der ikke kan på den nævnte dato kan man i ca. en uge fra nu - resten af april måned - få refunderet sine billetter eller man kan vælge at donere dem til kunstnerne og Black Star Booking der efter dette forår mangler en masse indtægter pga Corona situationen. Alle donerede billetter vil da blive fordelt ligeligt pr person.

Kan du ikke deltage på den nye dato og vælger at donere dine billetter må du gerne give besked på admin@blackstarbooking.dk. Vi vil derefter sige mange tak og på et senere tidspunkt invitere dig gratis med til en anden koncert, hvor der er plads til flere gæster.


Efter april måned 2020 vil det ikke længere være muligt at få returneret billetterne.


Men der er jo længe, så tag et kig på kalenderen og se om ikke vi skulle have en anden spændende koncert du kan tage til i efteråret.

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page