top of page

MEZZOFORTE KONCERTEN, 21/5 FLYTTER INDENDØRS I STØBERIHALLEN

Den længe ventede og corona-prøvede koncert med Mezzoforte var annonceret til at foregå udendørs på Posen ved Slotssøen i Hillerød. Det er jo efterhånden længe siden, da den har været flyttet flere gange ifm. corona. Nu konflikter lokation og tidspunkt så med et nødvendigt og større gravearbejde der skal foregå samme sted af Hillerød Forsyning.


Heller ikke det skal slå os ud og vi kan jo kun håbe det alligevel bliver et historisk omfattende regnvejr den dag, så vi i sidste ende er mere glade for at stå inde i tørvejr.. :-)Koncerten flyttes nemlig nu ind i Støberihallen, Nordstensvej 1, stadig i Hillerød, 350 meter fra Slotssøen. Skulle det alligevel blive dejligt vejr, kan jeg kun råde folk til at komme til Hillerød i god tid og nyde vejret og søen og alle vore mange også nye spisesteder som f.eks. Hillerød Madmarked, Rømers Kaffebar eller Restaurant Teddy by Bjørn.


Mezzoforte spiller i Støberihallen, lørdag d. 21. maj, kl. 20. Dørene åbner kl. 19.

Billetter er nu begrænset i udbud, men der er endnu både stå og siddepladser.

Gulvet er til ståpladser og balkonen bliver med siddepladser.

Billetter købes her hos Black Star Music


PS. koncerten var tidligere annonceret i samarbejde med Hillerød Event, men ifm. flytning til mindre lokation bliver det nu udelukkende præsenteret og arrangeret af Black Star Music.

31 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page