top of page

MEZZOFORTE KONCERT UDSÆTTES DESVÆRRE IGEN - NY DATO: LØRDAG 21. MAJ 2022.

Opdateret: 9. maj 2021

Orkesteret har meddelt at de pga Corona og indrejsende til Danmark fra 3 forskellige lande ikke kan få løst de problemer det medfører og derfor ikke er i stand til at gennemføre koncerten i Hillerød d. 28. maj 2021.


Hold øje med mails og nyheder fra Black Star Booking - sørg for emails slipper igennem til din indbakke. Vi er allerede igang med en ny dato men mangler at få de sidste ting på plads.


Det er selvfølgelig mega ærgerligt at den udsættes endnu en gang.

Men vi er rigtig glade for det endnu engang er lykkedes at finde en dato for en eksklusiv koncert for København og Nordsjælland, som stadig skal være på den smukkeste lokation, udendørs ved Slotssøen.

Ny dato er d. 21. Maj 2022.
Alle købte billetter vil gælde uden ombytning til ny dato.
Alle koncertmenuer er aflyst og vil blive automatisk refunderet, snarest med mindre du hellere vil donere pengene til vores arbejde med koncerter til Hillerød - skriv da en mail til donation@blackstarbooking.dk

Vi håber alle endnu engang har tålmodighed og beholder sin billet til koncerten.

Alle købte billetter gælder til den nye dato og du behøver ikke foretage dig noget.


Såfremt du ønsker dit køb refunderet bedes du inden 14 dage skrive en mail til os på: mezzoforte@blackstarbooking.dk


Det har været et meget turbulent år og denne koncert er nu udskudt hele to gange, men vi håber I har tålmodighed og forståelse og jer der er vild med denne musik på denne lokation stadig vil holde på billetten.162 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page