top of page

MEZZOFORTE AFLYSER TURNE - NY DATO PÅ VEJ!

Her i 11. time aflyser Mezzoforte hele deres turne pga. Corona situationen i Island, hvor de skal udrejse fra og til når de skal hjem igen.


Det er super ærgeligt også set i lyset af at vi har lagt os for at gennemføre alle planlagte koncerter, som tidligere annonceret.


Vi arbejder på at finde en ny dato til foråret/sommer 2021. Det bliver så en udendørskoncert, så the Garden Party kan opleves i de helt rigtige rammer.


Alle købte billetter vil uden videre blive overført til den ny dato, når denne foreligger snarest. Man kan da komme til koncerten med den billet man allerede har selvom der står en anden dato på. Der vil være mulighed for refundering i en kort periode efter den ny dato er meldt ud såfremt man ikke kan på den ny dato, men vi håber alle vil beholde deres billet og tage med på den nye dato til næste år.


Menuer til B-hageriet der er købt vil formentlig også blive overført til ny dato eller hvis man ønsker det måske blive udbudt alligevel på den planlagte dato - alle købere modtager en mail direkte med muligheder når de foreligger snarest.


Hvad skal vi da lave torsdag d. 10. september i år?

Black Star Booking arbejder på at kunne tilbyde en anden koncert udendørs i Støberihallens gård på samme dato - en koncert med bred appel og forhåbentlig stor tilslutning på kort tid - der er nemlig masser af plads og gode vilkår for at gennemføre koncerten med stor sikkerhed og alle forholdsregler overholdt.


- vi bringer nyheden med et billede fra Island som Mezzoforte så må blive på, pga. corona.

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page