top of page

LIVET UDEN DIG OG KÆRLIGEHEDEN - ER DER BARE IKKE MEGET VED... [6 HJERTER]

Onsdag d. 10. Maj, 2023 blev vi der var mødt op i Støberihallen, en kæmpe oplevelse rigere.


"HYMNER & UKRUDT" kalder de sig: Rasmus Dissing, Jens Jefsen, Morten Lund og Henrik Gunde. WAUW!! Det var en af de oplevelser, man ikke gerne ville være foruden.


Der er 6 HJERTER, herfra!


Se de dejlige billeder fra vores hus-fotograf, Susanne Eghoff, stjernebilleder.com.

fotograf, susanne eghoff, stjernebilleder.com

På allermest kompetente, naturlige og ærlige vis, fik vi at føle et utroligt nærvær til både Benny og Povl. Rasmus Dissing, som er vokset op med al denne skønne musik og lyrik, kunne med største åbenbare 'lethed' give os den mest mulige autentiske gengivelse af sin fars sang og Bennys fantastiske lyrik. Alligevel er der en snert af personligt præg, hvor Rasmus i flere momenter har en smule mere jazzet sang, hvilket hver gang klædte musikken overraskende godt.


Vi fik mere eller mindre en gennemgang fra A-Z af det nyindspillede live album, dog med endnu flere håndplukkede sejlivede tidsler (perler).


Hvor Rasmus uden tvivl er verdens bedste til netop dette job, blev han på bedst mulige måde bakket op af de fantastiske musikere, hvoraf flere netop var dem der turnerede med Benny & Povl til utallige koncerter i hele landet.


Mange gange blev man grebet i et åndeløst øjeblik, når den musik og følelse vi fik. Truede med at ville, lade tårerne trille :-)


FABELAGTIGT! FANTASTISK!

EN OPLEVELSE DER SIDDER RIGTIG LÆNGE I KROPPEN..


TAK TAK OG ATTER TAK 

Apropos titlen på denne artikel, får I her et lille klip, hvor I hen ad vejen, uden tvivl kan mærke noget af det der er forsøgt beskrevet herover:


SVANTES ALLERGISKE VISE (min egen amatør optagelse)


Se flere dejlige billeder fra denne dejlige aften her.

Igen er det fotograf, susanne eghoff, stjernebilleder.com

109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page