top of page

NY DATO - KOPPEL & SØN, feat. RIEL - 24. SEP.

Det er nu lykkedes at finde en ny dato til denne prominente og ret unikke koncert med Anders og Benjamin Koppel der sammen med Alex Riel og os andre - hylder verdensikonet Alex Riel og hans 80 års fødselsdag. Det bliver nu en torsdag - d. 24. september, samme tid og sted. John Teglgaard er stadig med som supportnavn og varmer os op fra kl. 20.


Alle købte billetter til den oprindelige koncert i marts er overført til den nye koncert og på dagen kan du komme ind uanset om du har billet med den ene eller anden af de to datoer.


Såfremt der er nogen der ikke kan på den nævnte dato kan man i en uge fra nu - resten af marts måned - få refunderet sine billetter eller donere dem til kunstnerne og Black Star Booking der efter dette forår mangler en masse indtægter pga Corona situationen. Alle donerede billetter vil da blive fordelt ligeligt pr person.

Kan du ikke deltage på den nye dato og vælger at donere dine billetter må du gerne give besked på admin@blackstarbooking.dk og vi siger da hermed mange tak og du vil på et senere tidspunkt blive inviteret med til en anden koncert, hvor der er plads til flere gæster.


Efter 31/3 vil det ikke længere være muligt at få returneret billetterne.


Nu vil vi bare glæde os utrolig meget til den formidable koncert torsdag d 24. September.
Vi glæder os usigeligt meget til at tage imod d'herrer og ikke mindst alle jer gæster.


Medvirkende:

Alex Riel: Trommer Anders Koppel: Hammondorgel Benjamin Koppel: Saxofon


Support:

John Teglgaard på guitar og vokal.


Dørene åbner kl. 19 og musikken starter kl. 20.


Koncertmenu kan tilkøbes sammen med billetten og da serveres menuen på B-hageriet fra kl. 18 - 19.30.

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page