top of page

JUNKYARD DRIVE JOINER OS PÅ HILLERØD HARDROCK FESTIVAL 2023

Nu bliver der fyret op i de gamle støberikedler, når Junkyard Drive kommer som årets originale navn på Hillerød Hardrock Festival der ellers også byder på husorkesteret - suveræne ZZ TOP JAM og Nordens bedste GUNS'n'ROSES JAM.


Det er gennemført fed og melodisk hardrock som de fleste kan være med på. Kender du dem ikke allerede kan du høre mere her.Junkyard Drive - Biografi

Siden 2014 har Junkyard Drive løbet halvdelen af verden over ende. Med over 100 koncerter i bakspejlet, over 5 millioner streams og 2 albums i bagagen, har de plantet deres flag solidt på den internationale rockscene. Efter album succesen “Black Coffee” er bandet, med dugfrisk besætning og 10 skarpt skårede sange, nu klar med deres næste albumudspil “Electric Love”.

“Electric Love” markerer en nyfunden modenhed i gruppens univers. Udrustet med bundsolide riffs, blotlægger albummet en hidtil uset inderlighed i værkets lyriske temaer. Drengerøvsjargonen er lagt på hylden, til fordel for fortællinger om selvudvikling, indre spændinger og kærlighed.

Pladen er indspillet i det legendariske Medley Studios, i samarbejde med Søren Andersen(Glenn Hughes, Jesper Binzer, Electric guitars) og er mixet/masteret af Erik Mårtensson(Eclipse).

Nok er de ikke drenge mere, men er stadig Danmarks bedste rockband(under 40).


Har du ikke allerede billet til Årets ROCKBRAG i Hillerød, finder du den her:
9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page