top of page

"HYMNER & UKRUDT" - RASMUS DISSING MED ORIGINALT ORKESTER HYLDER BENNY ANDERSEN & POVL DISSING

Opdateret: 23. mar. 2023

[redigeret 23/3, artiklen er nu med video, nederst]


En drøm går på det nærmeste i opfyldelse, når Rasmus Dissing og flere eminente musikere der har turneret med Povl og Benny i årtier, samles for at hylde det eminente samarbejde mellem de to mastodonter i danske musik og lyrik - Povl Dissing og Benny Andersen.


Da jeg startede med at lave koncerter i 2018, var en af de første navne jeg forsøgte at booke, netop Povl og Benny, som jeg selv har oplevet andre steder mange gange - sidste gang i Lyngby kulturhus i 2015. Det lykkedes som bekendt ikke og med tiden, pga. sygdom.


Foto: Bent Midstrup/arkiv/Ritzau Scanpix

Nu får vi det absolut nærmeste man overhovedet kan komme - med Povls søn, Rasmus og yderligere tre eminente musikere, hvoraf to har turneret og spillet med Povl og Benny i årtier.


Koncerten bliver en mindeværdig aften ved en siddende koncert i Støberihallen, d. 10. maj.

Billetsalg er skudt igang og kan købes her.Rasmus Dissing har spillet for fuld sal i Støberihallen to gange tidligere, hvor han med Dissing, Las og Cross har spillet Bob Dylan for et fuldstændig henrykt publikum der kvitterede med stående ovationer.


Det her bliver en af de store aftener, man hverken, kan, vil eller bør gå glip af.Se også her hvad du har i vente... Når først man har accepteret det ikke er selve Povl Dissing der synger så går det rent ind og mindst ligeså stærkt og smukt.


505 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page