top of page

HVEM ER "PLIGTEN KALDER"? LÆR MERE HER..

Hvis du ikke allerede kender Pligten Kalder, så har du noget at glæde dig til.

Det er nemlig noget af en skattekiste du åbner, når du sætter dig godt til rette, f.eks. med et godt glas vin og åbner op for at modtage og blive underholdt.


Pligten Kalder er, trods Johan Olsen og Torben Stenos stærke fokus på penge, drevet af en pligt til at underholde med en tristesse, der matcher publikums hverdag med sange, der ikke levner meget håb for fremtiden, hvis der overhovedet er sådan en.

Det er sjove, relevante, reflekterende, humoristiske og tekster pakket ind i Johan Olsens sprøde stemme og bandets meget følsomme, melodiøse og til tider melankolske stemningsmusik.
Mød Johan Olsen (Magtens Korridorer), Torben Steno, Peter Jessen og Søren Mikkelsen

Er du ikke overbevist endnu, så se og lyt mere via nedenstående links..


Johan Olsen skal naturligvis spille hovedrollen som den kønsforvirrede Emhætte, der fortvivlet leder efter sin identitet. Rollen som det dumme svin, Ulven, er naturligvis lagt i munden på Torben Steno.

Det er stadig de røde tal på bundlinjen i Pligten Kalders årsregnskab, der motiverer den sejlivede kvartet til at tage på landevejen igen. - sammen er de nu klar til at rejse land og rige rundt med ”Emhætte og Ulven”, som 2023 turen hedder. Pligten Kalder har nemlig indset, at musik i sig selv alene ikke gør det. Der skal drama til, hvis bundlinjen en dag skal blive sort. Og musical, det er det folk vil have.Her er f.eks. tre sjove, smukke, fede videoer/viser/sange:


Tre Ældre Kvinder På En Tom Bøssebar i November:


Hvorfor Er Jeg Ikke Død:


Den Polske Kavalergang:


Når du har hørt det må du bestemt være klar til at få købt dine billetter i en fart lige her:Her er også lyttelink til din foretrukne lyttetjeneste:Til sidst deres lille hilsen til Hillerød.. og deres opfordring til at hjælpe med at 'stoppe det glade vanvid..' :-)


103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page