top of page

HJERTEBLOD FLYDER I STØBERIHALLEN

Opdateret: 22. mar. 2023

Selvom det ikke er en nyhed længere bliver jeg nødt til at skrive en lille anekdote om to af de største, mest legendariske koncerter der findes på koncertprogrammet.Som mange ved kommer mastodonten THE SAVAGE ROSE med verdens bedste sangerinde Annisette i spidsen. For mere end 50 år siden blev hun opdaget af de andre tre der startede beatrock bandet - Thomas Koppel, Anders Koppel og trommeslageren Alex Riel.


Siden da har Annisette været skrevet om med alle verdens meste seriøse rock skribenters pen. Og mange gange lige siden hun var under 20 år været udråbt som det næste store af det store. Det er der bestemt belæg for.


Begge Koppel brødrene med en fornem afstamning i det musikalsk begavede familie dynasti og uddannelse i klassisk musik. Thomas på klaver havde skrevet musikken til sin første Opera allerede før han var 20 år. Anders på Hammond orgel og en ført pen på de fleste tekster. Alex, verdensstjernen som havde spillet med alle de store jazz musikere i hele verden.

Ja de kommer sgu også.... Vi har en koncert på programmet til marts 2020 med netop Anders Koppel og hans søn Benjamin Koppel som selv er blevet et stort navn på saxofon og så selveste Alex Riel på trommerne. Alex bliver 80 år i 2020 og derfor er de tre draget på denne tour der dedikeres Alex 80 års fødselsdag.


Der er et kæmpe bagkatalog og det er selvfølgelig fra deres mange egne kompositioner vi skal beriges med skønne toner den aften.


Jeg kan ikke forstille mig ret meget andet der på denne måde kulminerer med hele to koncerter der til sammen slutter så fin en ring og giver så meget mening.


Musikken fra alle de her kunstnere er i den grad deres hjerteblod. Og at få denne musik og disse kunstnere til at spille for os her i Hillerød er da så sandelig mit hjerteblod.

:-) /peter


Billetterne til denne yderst prominente koncert er også i salg allerede nu.

84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page