top of page

GASBOX SAMLEDE BYEN - ALDRIG HAR SALEN SKRÅLET SÅ HØJT MED..

Opdateret: 21. mar. 2023

Bundsolide og gennemført, suveræne GASBOX leverer alle sangskattene fra Kim Larsen og Gasolin' i det mest overbevisende format. Ingen tilstedeværende var i tvivl og alle fik hvad de kom for - nemlig, Det Bedste Til Mig Og Mine Venner....


Et kæmpe udsnit af byens befolkning, værestedet LEVUK og Ældresagen - fyldte salen og var alle med til at skabe en fantastisk dejlig aften. Tak til jer alle for de skønne sang-strofer..


Fotograf: Susanne Eghoff, stjernebilleder.com

Aldrig har vi hørt hele salen synge så højt med på alle sange - det var simpelthen en utrolig dejlig oplevelse! Sætlisten på de to sæt kan umulig fange alle de perler man måtte ønske, men dem der var udvalgt spændte bredt over både Kim Larsens egne sange fra '73 og op gennem årene efter Gasolin', samt de bedste perler fra Gasolin'.


Se alle billederne her, fra vores stjernefotograf. Fotograf: Susanne Eghoff, stjernebilleder.comI gården blev der grillet de bedste burgere - rigtig mange var enige og kom ofte og sagde til grillgutterne: 'Det er fa'me den bedste burger jeg har fået"... herligt.


Vi beklager den kø der opstod, da 200 forudbestilte burgere blev bestilt til udlevering samtidig... Vi havde undervurderet tidsrummet 2 timer inden koncerten og skulle nok have udvidet enten tidsrum eller personale til betjening. Det tager vi med os til næste gang.

- Alle nåede dog at blive ekspederet inden kl 19.50 og koncerten blev skubbet 10-15 minutter så alle kunne nå at være med fra start. Grillen havde åbent i pausen og kunne friste yderligere med gourmet hotdogs bygget på slagter Avlunds special pølse.


Vi er klar på at gentage successen og arbejder allerede nu på en gentagelse i 2023 (måske juni), hvor vi igen håber at kunne holde koncerterne udendørs og fylde gården med jer - glade mennesker.39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page