top of page

GÅRDKONCERTERNE FORTSÆTTER SOM ET AF HILLERØDS ÅRLIGT FOLKELIGE BEGIVENHEDER

Opdateret: 30. aug. 2023

Vi fik lige præcis den folkefest i gården ved Støberihallen og Slotsarkaderne, som vi havde håbet på. Rammerne er smukke og rummet i gården er ideelle til en stor og hyggelig fællesoplevelse, der samler ung som gammel og alt imellem, her i Vores by.


Se billederne fra vore superfotografer:


Susanne Eghoff, Stjernebilleder.com, dækkede fredag koncerten med GASBOX.

Renato Manzionna, dækkede hele tre bands lørdag: ZZ, Guns og Junkyard Drive.


Tusind tak for jeres flotte, dedikerede og støttende arbejde og billeder.


OG SELVFØLGELIG KÆMPE TAK TIL ALLE JER DER VAR MED!!!


foto: susanne eghoff, stjernebilleder.com 

Lørdag d. 19/8-23, blev det så anden omgang HILLERØD HARDROCK, hvor Renato var på pletten med kameraet.


Først var der det efterhånden veletablerede, bundsolide ZZ TOP JAM, der for 3. gang optrådte for os. De er suveræne hver gang og jeg syntes bare de skal åbne ballet hvert år.


foto: Renato Manzionna


Herefter var JUNKYARD DRIVE fuldstændig suveræne. Med superstjerne attitude blæste de gården bagover og holdt virkelig stand og leverede hvad de udstrålede de ville.
Både fredag og lørdag havde vi vejret med os, men da det lakkede mod enden og G'n'R TRIBUTE skulle gå på scenen fik de kun 15 minutter med tørvejr, inden regnen piskede ned og desværre opløste det meste af forsamlingen.


Bandet spillede ufortrødent videre og vi der blev tilbage fik at nyde al den fede musik fra Guns n Roses. En del af os under halvtag allerbagerst ved baren og et par håndfulde, vel 20-30 stykker hardcore og festglade fans blev i regnen foran scenen og fyrede den fuldstændig af. Vi gav dem selvfølgelig gratis fadøl for deres dedikerede indsats ;-)Tak til Renato Manzionna for de flotte fotos.


Herunder er et par af mine egne billeder der viser hvordan koncerten endte da den skyllede publikum væk...

Skynd dig at se via knappen herunder hvad vi ellers har på programmet og skynd dem at købe billet så tidlig som mulig.. Det er altid en kæmpe hjælp. /Peter


65 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page