top of page

FIRMA ARRANGEMENT? VI SÆLGER HELE BALKONEN EKSKLUSIVT!

Opdateret: 22. mar. 2023

I superarenaer sælges VIP loger men her hos Black Star Booking sælger vi hele balkonen i Støberihallen. I får egen indgang og egen bar på balkonen så smitterisiko ikke er større end når I er på job.


Skal dit firma have en eksklusiv og sikkerhedsafgrænset oplevelse af de helt store? Plafs til 30-60 personer med afstand på balkonen. Normalt 88.Skal vi hjælpe hinanden?


Pga Corona omstændigheder er det ikke så nemt at sælge billetter lige i øjeblikket.

F.eks. står vi med en koncert med legendariske The Savage Rose d. 8/10, hvor gulvet snart er udsolgt, men til gengæld sælges der generelt ikke flere billetter lige pt. Når vi har så dyrt et navn på plakaten vil det være en stor underskudsforretning med nedsat kapacitet på gulvet da vi kun må være 150 ialt og en balkon der er ledig.


Derfor tilbyder vi nu f.eks. en virksomhed eller en stor privat forsamling at få hele balkonen til sig selv. Der vil kun være adgang for jeres selskab. Der er placeret stole til alle så I kan sidde med behørig afstand og I får bar op med drikkevarer kun til jer. Det er et uhørt sjældent tilbud og kan kun lade sig gøre lige nu pga de meget skærpede Corona tider, hvor vi med påvirket forretningsområde må bruge alle kneb for at komme helskindet igennem.


Du vil derfor både sikre din eget selskab en meget særlig oplevelse og samtidig være med til at støtte kulturlivet og at vi stadig kan afvikle koncerter i vores allesammens by - Hillerød.


Vi kommer kan på ingen måde komme til at lave forretning på denne koncert, men vi kan minimere tabet ved at tilbyde denne unikke mulighed hvor I får: 
Hele balkonen til eget selskab op til max 80 personer
Egen selvbetjeningsbar eller med betjening - med kun jeres drikkevarer
Vi hjælper gerne med opstilling/transport af drikkevarer og hvad vi kan for at give jer en god og nem afvikling
Egen indgang til Støberihallen
Ingen garderobe, medbring overtøj til balkonen
 

Denne mulighed er pt. mulig til:


8/10: THE SAVAGE ROSE

28/10: JAN GINTBERG


Kontakt Black Star Booking, Peter Jacob Larsen hvis du ønsker at købe denne mulighed.

email: peter@blackstarbooking.dk eller mobil: 26203400
68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page