top of page

FANTASTISKE MEZZOFORTE EROBREDE HILLERØD

Opdateret: 21. mar.

Det var nok den bedste, mest tight spillede - super funkiest koncert - der længe havde været spillet i Hillerød. Mezzoforte erobrede publikum med sit suveræne instrumentale jazzy funk show af en koncert i Støberihallen, lørdag d. 21. maj.


Vores stjernefotograf Susanne Eghoff var på pletten med den store linse.

Foto: stjernebilleder.com, Fotograf, Susanne Eghoff.


Det er nok individuelt hvad man får ud af det instrumentale setup og selvom jeg har læst en gæst omtale koncerten som ensformig oplevede jeg dynamikken i hvert et nummer sprudle som yderst smittende og livsbekræftende - lige fra det festlige og funky til det fine og smukke i alle musikernes soloer og samspil.


Mange var enige med mig i den betragtning og de rejsende gæster fra hele landet og sågar fra Tyskland, som havde hørt adskillige Mezzoforte koncerter før, fortalte mig efter koncerten, at dette var en de bedste, mest velspillede og vellydende koncerter de havde været med til.


Foto: stjernebilleder.com, Fotograf, Susanne Eghoff.Vi fik sandelig sat Hillerød på landkortet denne weekend med de mange tilrejsende.


Tak til alle der var med.


Jeg håber I vil finde flere interessante koncerter i vores program som du kan se lige her: https://www.blackstarmusic.dk/shows og købe billet så tidligt som muligt da det er en kæmpe hjælp til at få spredt budskabet og få ligeså mange gæster med igen. - Og dermed en hjælp til at vi igen kan sætte store navne på plakaten.

Nu med flere billeder fra koncerten:

Foto: stjernebilleder.com, Fotograf, Susanne Eghoff.

85 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle