top of page

ENJOY THE SILENCE - DEPECHE MODE JAM I HILLERØD

Lørdag d. 6. april er der sort tøj og synthesizere på plakaten, når Depeche Mode jam-bandet Enjoy The Silence spiller i Støberihallen.Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.


Når kun det næstbedste er godt nok

Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvføl- gelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapel- mester Henning Vincent.


Et show til fødderne og ørerne

Til koncerten i Støberihallen kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra Just Can ́t Get Enough til Personal Jesus. Der er både plads til at danse sig gennem aftenen og til at lukke øjnene og lytte sig væk.


Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstil- lingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op til.
Enjoy The Silence - Depeche Mode undercover

Depeche Mode har gennem tre årtier været et af danskernes favoritbands. Sidst de spillede i København, valfarte- de 45.000 mennesker til Parken for at opleve dem live. Deres musik er elektrisk, elektronisk og går direkte i fødder- ne. Og så spiller de alt for sjældent i Danmark. Dét råder Enjoy The Silence bod på


Coverbandet spiller musikken, som den lyder, og kan som forbillederne få en synthesizer til at lyde levende. Deres koncerter er en rundtur gennem højdepunk- terne fra hele Depeche Mode ́s karriere - fra de tidlige 80’ere til det nye årtusinde. Alt lige fra ”Just Can ́t Get Enough” til ”Personal Jesus” bliver fremført af et band der svinger og en forsanger, der både ligner og lyder som den rigtige vare.


På enjoythesilence.dk kan du læse mere om bandet.


Billetter sættes i salg her på siden, mandag d. 6/11, kl. 15.102 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page