top of page

ELVIS SHOW UDSÆTTES PGA SYGDOM OG IGEN PGA SOMMERFERIE - TIL 9. SEPTEMBER

Kære alle gæster der skulle have været til Elvis Show Ekstra i Støberihallen her til aften i april.

Alle har vist allerede fået besked direkte, men her kommer den ud til alle!


Der er sket det der bare ikke må ske, men som vi ikke er herre over: Mike (forsanger) er blevet syg og har mistet stemmen og kan derfor ikke give koncert i aften d. 21/4.


Koncerten er nu udsat til 9/9. Først var det i juni, men efter massive henvendelser om at folk er startet sommerferie har vi lyttet og endnu en gang besluttet at ændre datoen til efter sommerferien.

Ny dato er 9. september, 2023


Alle der vælger at beholde deres billet, kan bruge den samme billet uden ombytning til koncerten i september. Som tak bliver man ovenikøbet inviteret med til endnu en koncert og får rabat på andre koncerter - se den mail der er sendt idag til alle der har købt billet før 21/4, kl. 12.


Kan man ikke på den nye dato kan man senest d. 27. april bede om at få sine penge tilbage, ekskl. gebyr, ved at skrive til billetshop@blackstarmusic.dk OBS! var man en af dem der skrev om refundering efter første datoskift, vælger vi at se bort fra dette og man må skrive igen hvis man stadig ikke kan og vil have refunderet. Se den mail der blev sendt efter kl. 12 d. 21/4, hvoraf det også fremgår med tilbud om gratis koncert og rabatter, hvis man vil beholde billetten.


Vi håber på forståelse og at se så mange som mulig af jer igen når det går løs senere.

Lad os alle sende de bedste hilsner og ønsker om god bedring til MIKE 'ELVIS' COLIN ANDERSEN


8 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page