top of page

ELVIS LEVER I HILLERØD - SHOW TOTALT UDSOLGT! PUBLIKUM KRÆVER EKSTRA SHOW

Opdateret: 19. jul.

MIKE COLIN ANDERSEN & KING CREOLE ORCHESTRA ved præcis hvordan en kæmpe succes skrues sammen. Det var vi vidner til i Støberihallen, lørdag d. 14/1-23.

fotograf: Susanne Eghoff, stjernebilleder.com

Vi har fantastiske billeder fra hele to stjernefotografer: Susanne Eghoff, stjernebilleder.com og fotograf©RenatoManzionna.

fotograf©RenatoManzionna


Alle gæster kunne opleve et show der var så flot skruet sammen, man skulle tro vi sad i Las Vegas for en stund og en mand der lød nøjagtig som Elvis Presley - bakket op af et sublimt spillende orkester med blæsere og kor-sangere, guitar, keys og virkelig tight rytmesektion.

fotograf: Susanne Eghoff, stjernebilleder.com

Publikum var tryllebundet i mere end to timer (inkl kort pause), hvor vi fik alle klassikere, samt nogle perler for de største fans.

fotograf©RenatoManzionna


Der bliver derfor en EKSTRA KONCERT, da mange mange flere ville have været med til koncerten i lørdags og har skrevet for at få billetter til det næste show.

LØRDAG D. 9. SEPTEMBER ER DER EKSTRA SHOW!!!

Vi er ved at fin-trimme salsplanen, så vi bedre får plads til alle og bedre kan tilgode se de mange der også gerne ville danse. Sidst havde vi stolerækker og borde til VIP gæster - sad ret tæt og ingen ståpladser. - Det vil vi gerne optimere lidt så der også er bedre plads til de der ikke kunne sidde stille til sidst og måtte op og danse lidt. Det var svært at sidde stille...


Billetterne går i salg inden for et døgn eller to, hold øje med opdateringer fra vores hjemmeside og fb side. Her er link til alle shows og koncerter.
fotograf©RenatoManzionna

fotograf: Susanne Eghoff, stjernebilleder.com
79 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page